Dani Mocanu a ”căzut la pace” cu poliția. Ipostază-șoc a manelistului, alături de o polițistă

Publicat: 16/12/2019 | 17:56

”Bad boy” Dani Mocanu nu se dezminte și oferă fanilor săi încă o surpriză vizuală. Menelistul este recunoscut nu numai pentru numărul mare de vizualizări înregistrate pe YouTube, ci și prin desele ”contacte” cu polițiștii. Iar acum tocmai despre un astfel de contact este vorba, numai că discutăm despre o cu totul altă perspectivă.

De data aceasta, surprinzătorul Dani Mocanu s-a întrecut pe sine, se poate spune, apărând în fața fanilor într-o postură cu totul neașteptată. Fotografia a făcut furori în mediul online, iar atitudinea manelistului i-a convins pe internauți că vedeta lor… are potențial și atunci când este vorba despre apropierea de o polițistă sexy. Cu siguranță că este vorba despre o imagine surprinsă în timpul filmărilor pentru un alt videoclip marca ”Dani Mocanu”, iar manelistul își dorește să se mențină, permanent, în topuri.

”Mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu pentru faptul că mă ţine sănătos şi îmi dă putere de muncă, iar apoi vă mulţumesc vouă celor de acasă pentru faptul că îmi urmăriţi activitatea zilnic şi m-aţi ridicat deasupra tuturor! Am terminat şi anul acesta tot pe primul loc în România cu cele mai multe vizualizări indiferent de genul muzical. Promit şi anul ce vine multe, multe HITURI, aşa cum v-am obişnuit”, a declarat Dani Mocanu, manelistul care – de ani buni – este perceput ca fiind un adevărat fenomen al YouTube în România.

Dani Mocanu, în tandrețuri cu o polițistă sexy

vedetetren

Dani Mocanu: ”Înainte de toate, pui suflet

Dani Mocanu a dezvăluit – în emisiunea ”Agenția VIP” – care este rețeta succesului pe care îl înregistrează la nivel artistic. Pe primul loc între ”ingrediente”, spune celebrul manelist, se află munca.

“Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență”, a povestit Dani Mocanu.