Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, și-a aflat sentința. Ce a pățit după ce a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului

Publicat: 24/06/2020 | 13:37

În noiembrie 2019, deși avea permisul suspendat, Dani, fiul celebrului Sile Cămătaru, s-a urcat la volanul unui autoturism și a accidentat, pe trecerea de pietoni, un bărbat. Imediat, tânărul a fugit de la locul faptei, dar a fost reținut de polițiști. Între timp, magistrații au ajuns la un verdict. 

VEZI AICI: DANI, FIUL LUI SILE CĂMĂTARU, SUSȚINE CĂ ESTE UN ADEVĂRAT CUCERITOR. “CE IUBIȚI VOI CU HAINE PE ELE, EU LE-AM…”

Tânărul a fost plasat în arest la domiciliu, deși în momentul în care a fost reținut era considerat un individ extrem de periculos. Fiul lui Sile Cămătaru a fost acuzat de conducere a unui autovehicul fără permis și părăsirea locului accidentului.

Recent, Dani Balint și-a aflat și pedeapsa, una cu suspendare. Plus să achite cheltuieli de judecată în valoare de 2.000 de lei. În plus, judecătorii i-au interzis să mai conducă pe durata supravegherii sau să ocupe funcții publice.

Condamnă pe inculpatul BALINT VASILE-DANIEL la pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și dreptul de a conduce autovehicule, pe durata pedepsei principale”, au decis magistrații.

NU RATA: FIUL LUI SILE CĂMĂTARU S-A CĂSĂTORIT! CE ROCHIE A ALES FOCOASA BRUNETĂ ÎN ZIUA CUNUNIEI CIVILE

Dani Balint, muncă în folosul comunității

Mai mult, Dani Balint trebuie să muncească și în folosul comunității timp de 60 de zile, la Agenția Națională Antidrog – Centrul de Asistenta Integrată în Adicţii Obregia sau la Fundaţia pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare.

“Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispus față de inculpat prin ordonanţa nr. 11336/P/2019 din data de 11.11.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti. Constată că inculpatul a fost reținut în cauză de la data de 11.11.2019 ora 00:40 până la data de 11.11.2019 ora 18:08. Obligă inculpatul la plata sumei de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, au mai hotărât magistrații, potrivit spynews.ro.