Dăncilă, atac dur la adresa lui Iohannis, Orban și Vela: ”Două treimi dintre medicii din România sunt femei. Spuneți…”

Publicat: 01/04/2020 | 12:42

În plină pandemie de COVID-19, Viorica Dăncilă, fostul premier al statului, a găsit momentul ”perfect” să-i atace conducătorii ai Guvernului. Aceasta le atrage atenția președintelui Klaus Iohannis, premierului Ludovic Orban și ministrului Marcel Vela că femeile sunt o parte importantă a acestei țări și că merită mai multă apreciere.

Viorica Dăncilă le sugerează lui Iohanis, Orban și Vela că ar trebuie să arate mult mai multă apreciere femeilor care sunt cadre medicale.

„Inundați de ordonanțe militare, măsuri de forță, carantină și izolare sau ieșiri solemne prezidențiale ori guvernamentale, ignorăm un fapt simplu: în linia întâi a bătăliei împotriva coronavirusului sunt femeile!

Pentru că două treimi dintre medicii din România sunt femei, iar peste 80% din personalul sanitar mediu și auxiliar e format din femei!

CITEȘTE ȘI: COVID-19. Legendarul trompetist de jazz Wallace Roney a murit din cauza coronavirusului

Respect și prețuire pentru dumneavoastră, cele din linia întâi! Iar pentru domnii Iohannis, Orban și Vela, o rugăminte: spuneți un cuvânt de apreciere pentru doamnele și domnișoarele care în aceste zile salvează România. Pentru că merită!”, a transmis Viorica Dăncilă.