Dana Săvuică își serbează ziua de naștere în Brazilia. Cum s-a pregătit înainte de plecare

Publicat: 20/01/2020 | 23:22

Dana Săvuică împlinește în această lună frumoasa vârstă de 50 ani, iar pentru a sărbători cum se cuvine, vedeta a hotărât să plece într-o vacanță, în Brazilia.

Vedeta a decis că are nevoie de o pauză de la viața cotidiană și că trebuie să meargă într-o vacanță bine meritată. Așa că a hotărât, cu ocazia zilei sale de naștere, să se desprindă de melegurile românești și să plece departe, în Brazilia. Dar nu a putut să plece oricum așa că a făcut mai întâi o vizită la medicul estetician.

Dana Săvuică mereu a avut grijă de ea și nu s-a sfiit să apeleze la ajutorul medicului pentru a se menține în formă și cât mai tânără. Ea a avut de-a lungul timpului diverse intervenții: a reparat linile fine din jurul ochilor și nasului cu botox și a scăpat de problema cearcănelor. De această dată a acordat atenție unei alte părți a corpului și pentru că a vrut să arate perfect în Brazilia a mers la medic să rezolve o mică problemă.

„Plec săptămâna viitoare în Brazilia, unde îmi voi sărbători ziua de naștere. Zilele trecute l-am vizitat la clinică pe domnul doctor Iancu Morad pentru a urma o prcedură de rejuvenare a pielii decolteului, mai ales că în Brazilia voi purta rochii și costume baie care vor descoperi această zonă. Ca femeie, este foarte important să îngrijim această zonă din timp, așa cum procedăm și cu tenul, pentru că va fi prima care va trăda vârsta, alături de pielea mâinilor (…)”, a declarat Dana Săvuică.