Dana Săvuică a pozat în sânii goi! ”Mai poți face una cu mâinile…”

Publicat: 03/08/2020 | 12:24

Dana Săvuică a împlinit la începutul acestui an 50 de ani, dar nu se dezminte. Ultima fotografie pe care a urcat-o pe Instagram este incendiară și lasă loc imaginației bărbaților. A pozat cu sânii goi, dar nu chiar la vedere.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ. E PRIMA RELAŢIE PE CARE ŞI-O ASUMĂ DUPĂ DIVORŢ. DANA SĂVUICĂ & IUBITUL NU SE ASCUND: FORMEAZĂ UN CUPLU, DAR TOTUL PÂNĂ LA… PORTOFEL!

Fost manechin de succes, meserie pe care a început-o încă de pe timpul lui Ceaușescu, Dana Săvuică a ”tras” un pictorial de senzație pe litoralul românesc, după o vizită la Techirghiol. Vedeta și-a acoperit sânii goi cu mâinile, dar ceve, ceva, tot se vede. Nu degeaba fanii ei s-au grăbit să asalteze cu multe comentarii. Unele acide, altele de apreciere.

”Relax. Life is amazing”, a scris Dana în dreptul reușitei fotografii. ”Dana, nu te dezminți deloc :)) aceeași femeie fără inhibiții și super frumoasă!!!!!!”, ”Ai o anumită vârstă, ai o fată mare și nu-ți mai stă bine să pozezi ca o tinerică. Scuze”, ”Poza pare putin stopată!? Mai poți face una cu mâinile ridicate spre soare?”, ”Parcă faci sex”, ”Tot respectul, superbă în orice conjunctura, ipostază, finețe, eleganță, stil super clasă, rafinament, diplomat, eviți frumos …,,răutāțile” denotă inteligență! Ochii, oglinda sufletului, superb om, super fin caracter!”, ”Trebuia să te pozezi cu nămolul pe tine…așa toate faceți”, sunt ”intervențiile” internauților.

Dana Săvuică, aniversare de 50 de ani în Brazilia

Dana Săvuică a împlinit 50 de ani pe 23 ianuarie, iar vedeta și-a propus ca trecerea la un nou prefix să o găsească în Brazilia. Mai mult, vedeta decisese că are nevoie de o pauză de la viața cotidiană, așa că s-a desprins de pe meleaguri românești pentru câteva zile. O meritată vacanță! A plecat, dar nu înainte de a se face și mai frumoasă! A trecut pe la esthetician. „Plec săptămâna viitoare în Brazilia, unde îmi voi sărbători ziua de naștere. Zilele trecute l-am vizitat la clinică pe domnul doctor Iancu Morad pentru a urma o procedură de rejuvenare a pielii decolteului, mai ales că în Brazilia voi purta rochii și costume baie care vor descoperi această zonă. Ca femeie, este foarte important să îngrijim această zonă din timp, așa cum procedăm și cu tenul, pentru că va fi prima care va trăda vârsta, alături de pielea mâinilor (…)”, anunța atunci Dana Săvuică.