Dana Săvuică a fost curtată de nume mari din showbiz-ul românesc! Cine a încercat să ajungă la ea și pe cine a refuzat

Publicat: 11/05/2021 | 18:00

Dana Săvuică este una dintre prezențele feminine remarcabile din showbiz-ul românesc. La 52 de ani, fostul model arată foarte bine și are lipici la bărbați. Vedeta a dezvăluit că de-a lungul timpului a fost curtată de nume mari din România.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Dana Săvuică a fost supusă unor provocări și nu s-a sfiit să răspundă deschis. Deși până nu de mult a avut o căsnicie ce a durat 25 de ani, vedeta a mărturisit că a fost curtată de mulți bărbați celebri. (CITEȘTE ȘI: DANA SĂVUICĂ, MĂRTURISIRI DESPRE IUBITUL SĂU. CE POVESTE DE DRAGOSTE DEOSEBITĂ TRĂIESC CEI DOI)

Dana Săvuică a dat din casă și a spus cine a încercat să o cucerească de-a lungul timpului și pe cine a refuzat. Deși numărul celor care și-au încercat norocul este destul de mare, Dana Săvuică a oferit doar trei nume răsunătoare.

„Adrian Enache, Giovanni Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a spus Dana Săvuică, în cadrul emisiunii.

Dana Săvuică, divorț

Deși nu a dus lipsă de bărbați care să o curteze, Dana Săvuică a avut o relație serioasă de 25 de ani.  Vedeta a fost căsătorită cu Răzvan Săvuică până în anul 2016, atunci când din păcate s-a ajuns la divorț. (VEZI ȘI: DANA SĂVUICĂ A POZAT ÎN SÂNII GOI: ”MAI POȚI FACE UNA CU MÂINILE…”)

Dana Săvuică a dezvăluit că motivele ce au stat la baza divorțului au fost gelozia, unele probleme financiare și infidelitatea fostului soț. Dacă primele două se puteau rezolva, se pare că Dana Săvuică nu a putut să treacă peste infidelitate. Cei doi au rupt căsnicia amiabil, la notar.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a mai spus Dana Săvuică.

 

Sursa foto: Instagram