Dana Rogoz și-a arătat burtica de graviduță: ”Da, e fetiță!”

Publicat: 19/12/2019 | 20:41

Dana Rogoz este însărcinată în patru luni. Va aduce pe lume o fetiță, al doilea copil al vedetei. Dana a anunțat vestea pe contul ei de Instagram, iar fanii s-au grăbit s-o felicite. Apoi, vedeta și-a arătat burtica de graviduță!

„DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!,” a scris Dana Rogoz, pe contul ei de Instagram, în dreptul fotografiilor pe care le-a postat.

Cum a aflat Dana Rogoz că e însărcinată

Dana Rogoz a scris pe blogul său că are deja 16 săptămâni și 5 zile și va aduce pe lume o fetiță. Mai mult fiul său este foarte încântat de faptul că va avea o surioară, motiv pentru care s-a lăudat tuturor colegilor săi!

„Am aflat chiar înainte de ziua mea de naștere. Nu știu dacă țineți minte, dar vă spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viată pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam și pentru că știam deja că port în mine două inimi care bat.

Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniță că va avea o surioară. Așa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog și m-am decis să împărtășesc cu voi bucuria familiei noastre.

Timpul trece fantastic de repede, așa că azi sunt în 16 săptămâni și 5 zile”, a scris Dana Rogoz.

Dana Rogoz, relație de 15 ani cu Radu Dragomir

Dana Rogoz a povestit cum a fost cerută în căsătorie în anul 2012, după o relație de 8 ani cu Radu Dragomir. Actrița a mărturisit că și acum este emoționată când își amintește. Alesul inimii ei i-a dăruit un inel în valoare de 3.100 de lei. Actrița a fost recent martora unei cereri în căsătorie, lucru care i-a amintit de acel moment. Dana Rogoz a dezvăluit că Radu Dragomir „nu avea dubii în privința răspunsului” ei și că a mers la sigur.

„Acum câteva zile, am fost martora unei cereri în căsătorie inedite, prin telefon.. Şi uite aşa mi-am adus aminte în detaliu momentul în care Radu a pus celebra întrebare: „Vrei să fii soţia mea?”. Radu nu avea dubii în privinţa răspunsului. Ştia că merge la sigur. Dar voia totuşi să fie pusă întrebarea, fix ca la carte şi să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul.

găzdui acest eveniment, dar şi pentru viitoarea lună de miere. Parcase rulota în cel mai bun loc din Praga, cu cea mai frumoasă privelişte. A scos inelul, a rostit întrebarea, am răspuns Da, ne-am îmbrăţişat. Şi am început să plângem, stând aşa îmbrăţişaţi, minute bune. A fost extrem de emoţionant pentru amândoi, deşi hotărârea o luasem fiecare cu mult timp înainte”,  dezvăluia Dana Rogoz pe blogul ei personal.