Dana Rogoz, scrisoare pentru fetița ei: ”Dacă m-aș infecta până la nașterea ta, cum oare aș putea eu rezista stand în altă cameră decât tine?”

Publicat: 06/05/2020 | 12:36

Dana Rogoz este pe ultima sută de metri cu sarcina și, cât de curând, urmează să devină mămică petru a doua oară. Vedeta se protejează cât de mult poate, în contextul pandemiei de coronavirus, însă… îngrijorarea persistă.

Dana Rogoz a scris câteva rânduri pe blogul ei personal, adresate fetiței sale pe care urmează să o aducă pe lume. Vedeta a vorbit despre temerile ei, dar și despre obsesia ei de a se dezinfecta cât mai bine și de a se proteja în această perioadă.

Dana Rogoz face tot posibilul să fie în siguranță, atât ea cât și familia ei. (CITEȘTE ȘI: ÎNSĂRCINATĂ ÎN 6 LUNI, LAURA COSOI A POZAT ÎN LENJERIE INTIMĂ: “ȘOLDURILE S-AU LĂȚIT, SÂNII AU CĂPĂTAT VOLUM”. A FOST CRITICATĂ DUR DE O FEMEIE, IAR DANA ROGOZ I-A LĂSAT UN COMENTARIU)

”Daca m-as infecta pana la nasterea ta, cum oare as putea eu rezista stand in alta camera decat tine? Cum sa nu pot eu sa te pup si sa te miros si sa te strang la pieptul meu fara nicio teama?! Cum?! (…) Cand am mers la primul control dupa o perioada lunga de izolare, am avut in minte aceste intrebari.

M-am protejat cum am stiut mai bine: am purtat masca, am asteptat in masina pana mi-a sosit randul, am pastrat distanta intre mine si toti ceilalti pe care i-am intalnit in drumul meu si m-am dezinfectat pe maini pana am facut rani. Si am fost pentru prima oara la un control fara tatal tau alaturi. A fost un fel de … repetitie, caci la nastere nu va fi langa mine in sala, asa cum a fost la fratele tau. Uite ca deja facem diferente… ce parinti! Dar si tu, sincer acum, ce moment ti-ai ales pentru a veni pe lume! Ce moment!”, a mărturisit Dana Rogoz.

După ce s-a consultat cu medicul care o supraveghează pe timpul sarcinii, Dana Rogoz a decis să nască prin cezariană.

Încerc aşadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de ţine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, a mai scris actrița.