Dana Rogoz, îngrijorată cu doar câteva zile înainte să nască: “Dacă m-as infecta, cum aș putea rezista?!” Cum se protejează actrița

Publicat: 16/04/2020 | 12:25

Dana Rogoz este însărcinată în ultimul trimestru și urmează să devină mămică pentru a doua oară peste doar câteva zile, mai exact când autoritățile susțin că va fi atins primul vârf al pandemiei de COVID-19. Până atunci, actrița se protejează cât poate de mult, de teamă să nu fie infectată cu noul coronavirus.  

VEZI AICI: GRAVIDĂ ÎN 8 LUNI, DANA ROGOZ A MERS LA MEDIC, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19. CUM EVOLUEAZĂ SARCINA. “DOAMNE, MICUȚA MEA, CÂTE…”

Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezistă stand în altă camera decât ţine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?!”, a scris vedeta pe blogul personal.

Va naște prin cezariană

După ce s-a consultat cu medicul, Dana Rogoz a decis să nască prin cezariană. “Încerc aşadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de ţine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja„, a mai scris actrița.

CITEȘTE ȘI: DANA ROGOZ, AJUTOR PENTRU PĂRINȚI ȘI COPII ÎN CRIZA CORONAVIRUSULUI: ”ÎN FELUL ACESTA, SUSȚIN MESAJUL DE A RĂMÂNE ACASĂ ÎN SIGURANȚĂ”

A lăsat cumpărăturile în grija soțului

Dana Rogoz a lăsat cumpărăturile de Paște în grija soțului său, Radu Dragomir, timp în care ea își protejează sarcina. Vedeta iese din casă doar atunci când merge la spital, pentru consult. “Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să întru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzaţia că e un vis, din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viaţă peste noapte”, a încheiat Dana Rogoz.

VEZI ȘI: DANA ROGOZ, CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ LA VEDERE ȘI CU PLANURI MARI PENTRU BEBE2: ”AM DESCOPERIT CĂ…”