Dana Rogoz, cu burtica de graviduță la vedere și cu planuri mari pentru bebe2: ”Am descoperit că…”

Publicat: 29/02/2020 | 12:19

Dana Rogoz este în așteptarea celui de-al doilea bebe, dar nu stă cu mâinile în sân. Se pregătește intens, dar nu ratează o zi fără să-și țină la curent fanii. De curând, frumoasa și talentata actriță a anunțat că a început decorarea camerei micuțului.

Actriţa a cumpărat deja ce este mai important: pătuţul în care va dormi bebeluşul. Dana le-a povestit admiratorilor săi și că fiul său Vlad i-a făcut o mare surpriză, atunci când a găsit diverse foi pe care băieţelul îşi scrie propriile reguli. (CITEȘTE ȘI: DANA ROGOZ, ÎN LACRIMI! “ÎNCEPE ȘOCANT ȘI…” MOTIVUL)

”A început montarea unui pat nou la el în camera. Cu alte cuvinte, #cuibuperfect e în pregătire. Altfel, tot azi am descoperit că Vlad îmi atârna prin casă foi cu reguli noi, create de el. #celmaisimpaticmomentalzilei a fost să le descopăr”, a scris Dana Rogoz. (NU RATA: DANA ROGOZ, PROBLEME CU SARCINA: „M-AM TREZIT LA 5 DIMINEAȚA”)

Dana Rogoz, în căutarea unei bone

În postările precedente, Dana Rogoz le arăra acelorași fani burtica de graviduță, dar și noua tunsoare a ei. Dar și faptul că este în mare căutare de bonă. (VEZI AICI: IULIA ALBU, APARIȚIE LA GRĂTAR ÎN LENJERIE SEXY DIN DANTELĂ NEAGRĂ! REACȚIA HAIOASĂ A UNUI FAN: ”AI TĂIAT GĂINA?”)

”Azi. Mi-am scos burtica și noua tunsoare la plimbare”, ”O zi lungă și grea. Încerc să îmi amintesc un moment bun, calm și încărcat de energie bună totuși: cafeaua de dimineață cu Radu, când am luat decizia că pentru bebe 2 o să avem nevoie de un ajutor/bona. Începem căutarile serioase, pentru că la Vlad nu am avut. Știu că va fi greu să găsim, dar și mai greu fără… Ceva sfaturi?”, sunt două dintre ultimele mesaje scrie de Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul fotografiilor de rigoare.