Dana Rogoz, control medical în Sir Lanka. Cum decurge sarcina actriței

Publicat: 07/01/2020 | 11:12

Dana Rogoz a anunțat cu ceva timp în urmă că este pentru a doua oară însărcinată și că noul membru al familiei o să fie o fetiță. Veste a fost foarte bine primită de fanii actriței care i-au lăsat o mulțime de comentarii și au felicitat-o. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, COMPORTAMENT SUSPECT LA NUBA! SUNT SEMNE CĂ…)

Astăzi, Dana Rogoz a împărtășit cu urmăritorii ei faptul că a fost la un control medical de rutină și că sarcina merge perfect și nu există nici-o problemă. Ea a ales să facă aceste anlize departe de meleagurile țării, tocmai în Sir Lanka. (VEZI ȘI: DANA ROGOZ, FĂCUTĂ PRAF DE FOSTA NEVASTĂ A SOȚULUI EI: „RADU AL MEU M-A PĂRĂSIT PENTRU O…” CE UMILINȚĂ!)

„Am fost la doctor în Tangalle, pentru un control de rutină. Fetița e sănătoasă și în mod sigur îi priește vacanța”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Artista a postat o fotografie în care apare într-un costum de baie, format din două piese, care îi pune în evidență trupul și care a fost apreciat de fani. Deși este însărcinată pentru a doua oară, Dana Rogoz arată impecabil, iar burtica este aproape insesizabilă.

Dana Rogoz și viața de familie

La cei 34 de ani, actrița are o familie de care este mândră. Chiar dacă există o diferență de vârstă de 18 ani între ea și soțul ei, cei doi se înțeleg de minune. Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir  s-au căsătorit în anul 2012, în grădina palatului Mogoșoaia. Cei doi au împreună un băiețel de șase ani și acum așteaptă cu nerăbdare nașterea celui de-al doilea copil.