Dana Roba dă de pământ cu Loredana Chivu, din cauza intervențiilor estetice în exces: „De ce, sora mea?”

Publicat: 25/02/2020 | 11:29

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Loredana Chivu s-a operat în exces și a ajuns să aibă toate trăsăturile feței transformate complet. Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță și, în prezent, make-up artist de succes, a criticat-o pe blondină și a avut o reacție acidă cu privire la modul în care aceasta a ajuns să arate. 

Dana Roba a devenit un make-up artist de succes, așa că acum își permite să dea de pământ cu aspectul fizic al divelor din showbiz. Potrivit wowbiz.ro, fosta iubită a lui Nicolae Guță a criticat-o dur pe Loredana Chivu, despre care a spus că are sprâncenele tatuate greșit, extrem de închise la culoare, sprâncene ce nu-i completează deloc imaginea feței și îi aspresc trăsăturile.

Mai mult, Dana Roba nu a avut nicio reținere să se ia și de buzele Loredanei Chivu, despre care a mărturisit că sunt cam exagerate și atât de injectate, încât blondina nu-și mai poate ține gura închisă.

”De ce să ai sprâncenele negre când tu ești blondă? De ce, sora mea? Poate să fie ea frumoasă, să semene cu păpușa Barbie, poate să semene cu cine vrea ea… Cine tatuează sprâncene negre unei fete blonde? Sprîncenele astea o îmbătrânesc. Sprâncenele fac 70% din machiaj, nici nu pot să mă uit la machiaj”, a spus Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

”Buzele sunt prea mari, nu poate să stea cu ele închise niciodată, sunt exagerate. Și mie îmi plac buzele mari, cărnoase. Sunt fete care nu au buze aproape deloc, ele au nevoie. Dar, ea a exagerat”, a mai spus Dana Roba, pentru sursa citată.