Dana Nălbaru, la o discuție „între patru ochi” cu „sosia” lui Vasile din Las Fierbinți

Publicat: 09/05/2021 | 23:48

Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur, a avut parte, recent, de o discuție între patru ochi cu “sosia” lui Vasile din Las Fierbinți. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la întâlnirea celor doi amici, care s-a lăsat cu dezbateri ”aprinse”.

CANCAN.RO i-a întâlnit și la începutul lunii aprilie pe Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, pe terasa unui local din Capitală, alături de același amic comun. Doi dintre copiii cuplului au fost, atunci, prezenți la masă. Foarte relaxați, actorul și partenera lui s-au întreținut cu prietenul lor, dar au fost, în același timp, atenți și la copii.

De această dată, Dana Nălbaru a ieșit singură împreună cu amicul său și al soțului ei. Cei doi și-au dat întâlnire pe o terasă din Capitală. În ciuda faptului că vremea era neprietenoasă, vedeta și ”sosia” lui Vasile din Las Fierbinți au preferat să stea afară. S-au așezat la o masă și au avut parte de discuții aprinse. (CITEȘTE ȘI: DRAGOȘ BUCUR ȘI DANA NĂLBARU, PRIMA APARIȚIE ÎN PUBLIC DUPĂ SCANDALUL #FĂRĂMASCĂ)

Dana Nălbaru a gesticulat și a explicat, iar amicul său a ascultat-o atent. Din când în când, bărbatul a intervenit și a încercat să-i dea cele mai bune sfaturi prietenei sale. După ce au găsit o ”rezolvare” la probleme, Dana Nălbaru și amicul său s-au îndreptat spre mașina soției lui Dragoș Bucur.  Fosta componentă a trupei Hi-Q s-a urcat în autoturism, a mai schimbat câteva vorbe cu interlocutorul său, și-a luat rămas-bun, iar apoi  s-a îndreptat spre casă.

Dana Nălbaru, discuții ”între patru ochi” cu amicul său

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au înfiat o fetiță

Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș Bucur, au surprins pe toată lumea când s-a aflat că au adoptat o fată de etnie romă. Fosta membră a trupei HI-Q a făcut mărturisiri emoționante despre ziua în care a adoptat-o pe Roxana. (VEZI ȘI: CE MAȘINĂ CONDUCE DANA NĂLBARU, SOȚIA LUI DRAGOȘ BUCUR! E ÎN PAS CU TEHNOLOGIA)

Dana Nălbaru și-a dorit să înfieze un copil căruia să-i ofere o nouă șansă la viață. A cunoscut-o pe Roxana, fetița de etnie romă și nu a stat pe gânduri. Artista nu a plecat urechea la prejudecățile altora și a continuat să facă demersurile necesare pentru ca Roxana să fie în familia lor. Dana și Dragoș mai au doi copii, un băiețel și o fetiță.

”Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo. Îmi amintesc tot din ziua aceea. Ne-am dus la Arad, unde locuia și am găsit-o foarte veselă, într-o rochiță roz. Nu vorbea. Dar s-a aruncat în brațele noastre din prima. Și a stat în brațele noastre cât am rămas acolo. Iar la scurt timp s-a mutat la noi. Și gata. Mi-am dat seama că, pentru a ajuta cu adevărat pe cineva, trebuie să ies din zona de confort.

Și chiar am ieșit din confort, pentru că mult timp a trebuit să învățăm unii de la alții: noi de la ea, ea de la noi. Ce vreau să zic cu asta? Nu este deloc ușor. Dar satisfacțiile sunt extrem de mari din primele zile, de când au început să se vadă și achizițiile ei. Din prima zi mi-a zis mama. Nu poate să ne spună pe nume. Dintotdeauna ne-a spus mama și tata”, a declarat Dana Nălbaru pentru life.ro.

Dana Nălbaru, alături de familia ei

Dana Nălbaru, fostă membră a trupei HI-Q

Dana Nălbaru s-a născut pe 23 octombrie 1976 în Brașov. Ea s-a făcut remarcată în 1996, odată cu apariția formației Hi-Q, unde a cântat împreună cu Florin Grozea și Mihai Sturzu. Din păcate pentru fanii lor, trupa s-a destrămat la 18 ani de la înființarea ei. (NU RATA: TRANSFORMAREA INCREDIBILĂ A FETIȚEI ADOPTATE DE DANA NALBARU ȘI DRAGOȘ BUCUR)

Vedeta este căsătorită de 16 ani cu actorul Dragoş Bucur şi au împreună trei copii – doi biologici: Sofia şi Kadri şi unul adoptat: Roxana. De ceva vreme, Dana Nălbaru s-a retras din lumina reflectoarelor. Și-a dedicat aproape tot timpul creşterii copiilor şi a mărturisit că nu are de gând să mai revină pe scenă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.