Dana Dobre, fostă jurnalistă la România Liberă, a încetat din viață! Scrisoare emoționantă scrisă și lăsată unei prietene înainte să moară. “Dragilor…”

Publicat: 07/06/2020 | 16:04

Dana Dobre, o jurnalistă cunoscută și apreciată, a murit în cursul zilei de duminică, la doar 56 de ani, din cauza cancerului la plămâni. Tragica veste a fost făcută pe Facebook, Georgia Radu, bună prietenă şi fostă colegă cu Dana Dobre.

VEZI AICI: ANTENA 1 ESTE ÎN DOLIU. UN JURNALIST A MURIT LA O ZI DUPĂ CE A FOST LA MUNCĂ. DETALII TERIFIANTE

Dana Dobre nu mai e. Deja mi-e atât de dor de ea… Și mă doare sufletul că n-am apucat s-o mai văd„, a scris Georgia Radu. În continuare, aceasta a postat mesajul emoționant lăsat de Dana Dobre celor care au cunoscut-o şi pe care l-a scris de înainte să piardă lupta cu viața.

“Vă las aici zâmbete și mulțumiri pentru întâlnirea cu fiecare dintre voi!”

Dragilor,

Textul ăsta l-am scris cu speranța că nu va fi nevoie de el prea curând. Însă, așa o mare sfârșeală s-a abătut peste mine, încât mi-a închis ochii, mi-a descătușat sufletul și mi-a liniștit definitiv durerea. Vă las aici zâmbete și mulțumiri pentru întâlnirea cu fiecare dintre voi. Am fost o norocoasă, pentru că am întâlnit doar oameni minunați, care m-au purtat cu drag în suflet, în amintiri.

Nu știu dacă acolo unde voi ajunge va fi departe tare de lumea din care am plecat, dacă va exista dor, dar cred cu tărie că vor exista chipuri și energii pe care le voi purta cu mine. Pentru ultima dată, mă înclin în fața voastră și vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru întâlnirea noastră vremelnică, dar memorabilă.

Detaliile despre când, cum, unde și la ce oră voi porni pe ultimul drum le veți afla de la ai mei, tot aici.

Zâmbiți, trăiți, iubiți!”, este mesajul lăsat de Dana Dobre.

NU RATA: „PRIETENI, AM O VESTE TRISTĂ: RADU EUGENIU STAN NU MAI ESTE”

Dana Dobre, depusă la capela Bazilescu

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face la capela Bazilescu, din 7 iunie, ora 16.00 până marți dimineața. Fosta jurnalistă la România Liberă, Dana Dobrea suferea de cancer la plămâni. În ultimele luni a trecut printr-o suferință greu de imaginat deoarece nu a putut beneficia tot timpul de rețetele compensate din partea medicului.