Dana Chera nu se mai întoarce la Antena 3! Care sunt motivele jurnalistei: „Orice lucru care te dezechilibrează trebuie lăsat la o parte.”

Publicat: 20/02/2020 | 20:39

Dana Chera a lipsit în ultimii doi ani de pe micile ecrane, jurnalista a fost în concediu de materenitate, iar acum a venit timpul să se reîntoarcă la treabă. Recent, a anunțat că deși concediul a luat sfârșit nu intenționează se revină la postul de televiziune Antena 3.

În cei doi ani de concediu, Dana Chera a avut timp să se analizeze și să se redescopere. Într-un interviu acordat pentru Paginademedia.ro, jurnalista a vorbit despre decizia ei de a părăsi trustul Antena 3 și despre modul în care a descoperit un echilibru și o liniște în viața ei, pe care întenționează să le păstreze.

„Perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Așa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect. Perioada aceasta – și recomand oricărui jurnalist să își ia o perioadă de respiro – m-a ajutat mult să văd ce înseamnă echilibrul, care sunt așteptările oamenilor și ce anume văd ei la tine. Am văzut și eu, din afară, multă patimă, mulți ziariști foarte încrâncenați, indiferent de opinii sau tabere. Așa se vede de afară.Observând din exterior, am realizat că este nevoie de foarte mult echilibru în viață. Orice lucru care te dezechilibrează trebuie lăsat la o parte.”, a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

„Pe mine Antena 3 m-a stors de energie”

Întrebată de ce nu se mai întoarce la Antena 3, Dana Chera a oferit un răspuns scurt.„Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva”, a spus Dana

Chiar dacă a luat această decizie, jurnalista nu intenționează să se retragă și din televiziune definitiv. În prezent ea are un blog, pe care scrie destul de des, analizează ofertele pe care le primește și așteaptă cu nerăbdare să înceapă un proiect nou.