Dan Oțil nu se ascunde! Și-a strâns iubita de gât și a tras-o de păr, în timp ce tânăra era într-un live, pe Instagram. “Nu-ți mai arăta buricul!”

Publicat: 14/04/2020 | 10:06

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au o relație foarte discretă, departe de reflectoare, puține fiind momentele când atrag atenția asupra lor. Iată, însă, că “minunea” s-a întâmplat, în mediul online, pe Instagram, iar cuplul a ajuns subiect de discuție pe internet.

(VEZI AICI: ”MATINALUL” DE LA ANTENĂ N-O SCAPĂ DIN MÂNĂ PE ”MISS FUNDULEȚ”!)

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu locuiesc împreună, iar în această perioadă au mult timp liber la dispoziție. Pentru a alunga plictiseala, tânăra a început, la un moment dat, un live pe contul personal de socializare. Fix când aceasta discuta cu fanii, “matinalul” de la Antenă a intrat în cadru și a sărit, brusc, la gâtul ei.

(NU RATA: SE ANUNȚĂ ”AVALANȘĂ” DE NUNȚI ÎN SHOWBIZ. O VEDETĂ A ANTENEI E FAVORITĂ SĂ ÎMBRACE PRIMA ROCHIA DE MIREASĂ!)

Apoi, în glumă, prezentatorul TV i-a atras atenția să nu-și mai arate buricul și chiar a tras-o și de păr. A fost momentul când mulți dintre fani s-au întrebat dacă nu cumva Dani Oțil este gelos, lucru care le-ar putea afecta relația.

Ce să-ți fac dacă ți-ai luat fotomodel? De ce nu ți-ai luat o măicuță?”, a fost mesajul unui fan pentru vedeta de la Antena 1.

COVID-19 le-a amânat nunta!

La începutul acestui an, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei, Gabriela Prisăcariu, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de reflectoare, inelul mult-așteptat.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI DANI OȚIL (PATRONEASA ”CĂRȚI, DULCIURI ȘI FLORI”), VACANȚĂ ÎN EXCLUSIVISTA ST. BARTH CU UN MILIONAR CĂSĂTORIT DIN CAPITALĂ!)

Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Din păcate, din cauza pandemiei de COVID-19, cei doi au decis să amâne ziua în vor deveni soţ şi soţie.