Dan Octavian V., “proful de sex” de la Jean Monnet, are din nou probleme cu legea. Magistrații au decis că…

Publicat: 23/03/2020 | 09:52

Dan Octavian V., profesorul de la Jean Monnet care a suspus la perversiuni sexuale o minoră într-o excursie, are din nou probleme cu legea. Acesta este citat în mai multe procese deoarece nu și-a plătit datoriile față de mai multe societăți de unde s-a împrumutat, în urmă cu mai mulți ani.

VEZI AICI: PROFESORUL DIN PAȘCANI CARE A CERUT UNEI ELEVE SĂ FACĂ SEX CU EL, CONDAMNAT. CE DAUNE VA PLĂTI DASCĂLUL

Într-un proces, Dan Octavian V. a ajuns să fie executat silit, astfel că, în prezent, are conturile blocate, anunță spynews.ro.

Altfel, Dan Octavian V. poate reveni la catedră, potrivit deciziei magistraților. ”În temeiul art. 529 C.pr.pen., rap. la art. 166 alin. 1 lit. a) C.pen. şi art. 168 C.pen. admite cererea formulată de petentul-condamnat V. DAN OCTAVIAN. Constată intervenită reabilitarea petentului V. DAN OCTAVIAN condamnat prin sentinţa penală nr. 1216/2012 din data de 19.12.2012 pronunţată în dosarul nr. 53955/299/2011 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, definitivă prin decizia penala nr. 1978 din 25.10.2013 a Curţii de Apel Bucureşti. În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 18.03.2020”, au decis judecătorii.

Condamnat la închisoare cu suspendare

În decembrie 2012, magistratii au dat verdictul în cazul „profesorului de sex” de la Jean Monnet. Dan Octavian V. a primit o pedeapsă de 3 ani și sase luni cu suspendare, i s-a interzis să mai intre în liceu sau să se vadă cu victima.

Totodata, Judecătoria Sectorului 1 a mai decis ca fostul profesor de la Jean Monnet să plateasca un leu daune morale și nu l-a obligat pe inculpat să-și ceara scuze public pentru fapta sa, așa cum solicitase eleva.

NU RATA: SCANDAL DE PROPORȚII LA PUCIOASA. DUPĂ ȘOFERUL DE MICROBUZ CARE AR FI ADEMENIT O MINORĂ, UN PROFESOR E ACUZAT DE COMPORTAMENT CIUDAT CU ELEVII

Totuși, magistrații au hotărât ca Dan Octavian V. să efectueze condamnarea sub supraveghere pe o perioadă de doi ani. Fostul profesor de sport la Liceul „Jean Monnet” a fost acuzat de procurori că a întreținut relații sexuale cu o elevă minoră, în timpul unei excursii la Predeal.

Dan Octavian V. a recunoscut aventura cu tânăra și le-a spus magistraților că, din punct de vedere moral, regretă enorm cele întâmplate. El a afirmat însă că a fost “instigat, incitat și provocat” să întrețină relații sexuale cu eleva sa.