Dan Negru, reacție dură pe tema coronavirusului: ” În Congo, anul trecut, au murit 6000 de copii într-o epidemie de pojar! N-a vorbit nimeni despre asta.”

Publicat: 25/02/2020 | 11:42

Dan Negru reacționează în privința virusului apărut în China. Într-o postare pe contul său de socializare, prezentatorul de la Antena 1 blamează dur mediatizarea epidemiei de Covid-19, spunând că sunt atâtea boli și atâția morți nevinovați în această lume despre care nu s-a creat atâta ”vâlvă” internațională.

”Și RTNC (Televiziunea Națională din Congo) e in breaking news de coronavirusu’.
La ei, in Congo, anul trecut au murit 6000 de copii intr-o epidemie de pojar !
N-a vorbit nimeni despre asta. In Afganistan mor anual 30 mii de copii din cauza înfometării. OMS zice că 300 de copii mor de foame in fiecare oră in toată lumea. Fără breaking -news !”
a scris prezentatorul revoltat pe contul său de Facebook.

De asemenea, Dan Negru a ținut să facă o precizare directă în privința situației din România.

”Ați văzut la noi vreun breaking news despre „boala sărăciei” cu care au fost înregistrați 11 mii de romani anul trecut? România e campioana Europei la TBC. Tot contagioasă și tot potențial fatală. Știu, una vindecabilă și alta încă nu. Dar când coronavirusul va trece, România va rămâne campionă la tuberculoză. Și ăia 300 de copii vor continua să moară de foame in fiecare oră. Tot fără breaking news-uri…”, a continuat Dan Negru.

Fanii acestuia au reacționat imediat la postare și i-au dat complet dreptate prezentatorului.

 La noi au murit 50 de oameni cu gripa si nu ne am mai alarmat atat! Cati copiii n au murit cu rujeola anul trecut..sau mai bine zis cati copiii mor anual in Romania din cauza diferitelor tipuri de cancer ? 400”

”Exact !!!! Despre cei ce mor de foame zilnic nu vorbeste nimeni sau despre cei ucisi in razboi in siria”