Dan Negru, mesaj pentru români în plină epidemie de coronavirus: ”Eram fericiți și nu știam”

Publicat: 24/03/2020 | 15:26

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 762. Dan Negru a publicat un mesaj pentru români în plină epidemie de coronavirus.

Coronavirusul a creat panică în lumea întreagă. Klaus Iohannis a anunțat că începând de mîine, România intră în carantină totală. recomandarea valabilă pentru intervalul orar 06.00-22.00 va deveni obligativitate, la fel ca în intervalul 22.00-06.00.

Numărul persoanelor din România infectate cu coronavirus a ajuns la 762. Noul tip de virus a ajuns și în România, iar pentru a opri extinderea lui la scară largă aproape toate companiile și-au oprit activitatea. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN A RĂMAS FĂRĂ JOB DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS. VEDETA NU ȘTIE CUM VA SUPRAVIEȚUI: ”NE GÂNDIM LA ZIUA DE MÂINE…”)

La fel s-a întâmplat și la Antena 1, unde s-a decis amânarea filmărilor pentru toate proiectele, printre care se numără și emisiunea prezentată de Dan Negru. Decizia a fost luată pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de filmare și a micilor concurenți, în această perioadă critică.

În plină epidemie de coronavirus, Dan Negru a publicat pe contul său de Facebook un mesaj pentru români.

”Eram fericiți și nu știam… A trecut doar o lună de când am primit biletele astea de avion.
Mâine dimineață trebuia să zbor cu ele spre Jerusalim împreună cu Părintele Necula de la Sibiu și cu prietenii mei de la Doxologia.
Urma să filmăm ceva împreună acolo.
Azi trebuia să termin o parte din filmarile pentru Next Star și la ora asta trebuia sa dorm pentru că azi aș fi filmat toată ziua !
La începutul lui aprilie trebuia să zbor la Chișinău pentru filmările la „Roata Norocului” și de Florii as fi zburat la Roma pentru un eveniment organizat de romănii din Italia.
Acolo mi-as fi luat și copiii.
Le-am promis ca-i duc la Colosseum.
In câteva săptămâni lumea s-a schimbat.
Nimic din ce știam nu va mai fi la fel.
Cei care cred altceva, sunt naivi !
El Pais , ziarul spaniol, a avut cel mai bun titlu zilele astea: ERAM FERICIȚi ȘI NU ȘTIAM ( Éramos felices y no lo sabíamos)”
, a scris el.