Dan Negru, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, una dintre întrebările sensibile

Publicat: 08/01/2021 | 15:43

Dan Negru este următorul invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, care se va difuza marți, 12 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D. Una dintre întrebările la care prezentatorul TV va fi nevoit să dea un răspuns este dacă s-a iubit sau nu cu Andreea Marin.

Prezentator TV, scenarist și co-autor al unor formate de televiziune, Dan Negru are o carieră în televiziune de peste 25 de ani. De-a lungul timpului, el a fost extrem de discret atunci când a venit vorba despre viața sa personală, dar Denise Rifai îl va pune în încurcătură.

Astfel, publicul va avea ocazia să afle lucruri neștiute despre Dan Negru și își pot forma o imagine mai complexă despre celebrul prezentator TV. Telespectatorii vor avea ocazia să afle răspunsurile la o serie de întrebări sensibile, care au fost și sunt încă pe buzele tuturor.

“Va țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Va colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Va e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”acestea  sunt câteva dintre cele  40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru,  în ediția de marți, 12 ianuarie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.