Dan Negru, dezvăluiri uluitoare pe Instagram: ”Cu puțin curaj, azi eram patronul Andreei Esca”

Publicat: 11/01/2021 | 17:35

Dan Negru a reușit să-și uimească fanii cu ultimul mesaj postat pe contul său de Instagram. Prezentatorul TV a făcut mărturisiri uluitoare despre unul dintre cele mai mari regrete ale sale.

În urmă cu zece ani, Dan Negru și-ar fi permis să cumpere trei mari posturi de televiziune din România. Asta, însă, dacă ar fi avut curaj să investească banii câștigați în perioada în care era gazda emisiunii ”Te pui cu blondele”.

În opinia prezentatorului TV, dacă ar fi cumpărat la acea vreme Bitcoin, moneda virtuală, care valorează acum o avere, în momentul de față ar fi fost milionar. Frica, însă, și-a spus cuvântul în ceea ce-l privește și acum regretă că nu și-a investit banii cu cap.

”Am fost la un pas să cumpăr ProTv, Antena şi KanalD cu tot cu Esca, Stoiceasca şi Süleyman. Asta dacă prin 2010 cu banii câştigaţi din „Te pui cu Blondele” aş fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond şi fricos. În 2010 un Bitcoin valora 30 de cenţi. Azi a sărit de 40 mii de euro.

JP Morgan şi alţi barosani spun că valoarea reală e juma de milon şi că acuşica va ajunge la 150 mii. Tot blond şi fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedele arată partea însorită a poveştii. Vă arăt însă şi un site cu criptomonedele moarte în care mulţi şi-au pus speranţe şi economii şi au rămas cu buzele umflate. Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede. Cu un pic de curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca”, a scris Dan Negru pe Instagram.

”Păi și noi cu cine mai făceam Revelionul?/ Ăsta ar fi țelul tău suprem? Să fii patronul lu Esca?/ Asta sună a reclamă, Dane… Cât despre Bitcoin… Nu este chiar cum crezi tu”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Dan Negru, invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dan Negru este următorul invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, care se va difuza marți, 12 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D.

Astfel, publicul va avea ocazia să afle lucruri neștiute despre Dan Negru și își pot forma o imagine mai complexă despre celebrul prezentator TV. Telespectatorii vor avea ocazia să afle răspunsurile la o serie de întrebări sensibile, care au fost și sunt încă pe buzele tuturor.

“Va țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Va colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Va e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”acestea  sunt câteva dintre cele  40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru,  în ediția de marți, 12 ianuarie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.