Dan Negru a refuzat propunerea Pro TV! Ce emisiune i s-a propus ”Regelui audiențelor”

Publicat: 31/12/2020 | 09:06

Dan Negru a fost ofertat de televiziunea rivală Antenei, Pro TV, dar cel supranumit Regele audiențelor sau Regele revelioanelor a refuzat propunerea. Faimosul om de televiziune a avut un motiv serios, care a cântărit greu în luarea deciziei.

Ultimii 21 de ani au fost ai lui Dan Negru, lider de audiență la Antena 1, în special în perioada Sărbătorilor, când prezenta fără cusur revelioanele. Așa că nu e de mirare că Pro TV și-a întins ”antenele” către Dan Negru. Și nu o singură data s-a întâmplat asta, dar ultima tentative s-a petrecut înaintea începerii filmărilor pentru show-ul Masked Singer România, scrie Impact. Dan Negru ar fi fost ofertat ca amfitrion. Doar că prezentatorul a declinat, încă odată, oferta, motivul fiind simplu: contractul era doar pentru show-ul în cauză.

Dan Negru a refuzat propunerea Pro TV! Ce emisiune i s-a propus ”Regelui audiențelor”

Cum au comentat surse din anturajul Antenei? ”Contractul nu a fost pe măsura așteptărilor. Ar fi semnat doar pentru acest proiect, nu ar fi avut o continuitate, așa că nu s-a riscat să-și piardă locul stabil de muncă de la Antena 1. L-au ales apoi pe solistul Jorge”, au declarat, pentru impact.ro, surse din Antena 1. „Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că PRO TV mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Blaga: ‘Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura!’. Iar diferența uriașă de audiențe nu mai lasă loc de nicio interpretare!”, a comentat Dan Negru. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CEL MAI BINE PĂSTRAT SECRET DE LA REVELIONUL LUI DAN NEGRU. CINE ESTE „VRĂJITOAREA” PE CARE ANTENA 1 O PREGĂTISE PENTRU MIEZUL NOPȚII)

Dan Negru aduce o audiență de 40%, în timp ce Masked Singer România a înregistrat doar 14%. Dat fiind însă că era vorba doar despre o colaborare, prezentatorul nu a vrut să riște.