Dan Negru a făcut anunțul în lacrimi: „A murit la 47 de ani. M-a năucit această veste” LINK

Publicat: 21/01/2020 | 12:18

Dan Negru este devastat de durere! Moartea vicepreședintelui de la CSA Steaua, Cristi Cârlan, l-a lăsat fără grai pe celebrul prezentator de la Antena 1. Cei doi au fost buni prieteni, iar Dan Negru are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. 

Moartea lui Cristi Cârlan i-a adus multă suferință lui Dan Negru. Moderatorul de la Antena 1 își aduce aminte cu drag de acesta și are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Pe contul său personal de Facebook, Dan Negru a postat un mesaj cutremurător în memoria vicepreședintelui CSA Steaua, prin intermediul căruia și-a exprimat regretul profund pentru cele întâmplate, mai ales că cei doi se cunoșteau.

„M-a năucit vestea despre Cristi Cârlan, vicepreședintele Steaua. A murit azi, la 47 de ani ! Cancer. Unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut sportul românesc. Mă leagă ani mulți de Cristi! Sunt multe sporturi cărora Cristi le-a dat avânt intr-o țară in care nimeni nu vede nimic in afara fotbalului !
Cristi credea că hocheiul, scrima, atletismul sau înotul merită aceeași atenție ca și fotbalul …
Până și bobul cu Georgeta Popescu, campioana olimpică de ieri, merita mai multe propte!
Ii pastrez mesajele prin telefon…
Și pozele cu Lăcătuș !
Mulțumesc, Cristi !” este mesajul emoționant postat de către Dan Negru, pe contul său de Facebook.

Prezentatorul de la Antena 1 a fost răvășit de faptul că vicepreședintele de la CSA Steaua, Cristi Cârlan, a murit la o vârstă extrem de fragedă: 47 de ani. Cauza este și mai șocantă: cancer! Dispariția prematură a lui Cristi Cârlan a adus doliu în sportul românesc și foarte multe persoane din lumea fotbalului au postat mesaje triste, în memoria lui Cristi Cârlan.

Citește și...