Dan Diaconescu lansează primul cinematograf virtual: ”Îl împart cu poporul!”

Publicat: 28/04/2021 | 21:02

Dan Diaconescu e pus pe treabă! Tocmai a făcut marele anunț și este vorba despre un cinematograf virtual pe care-l lansează în premieră. Este, după cum fostul OTV-ist spune, micul lui univers.

Dan Diaconescu a anunțat că împarte cinematograful virtual cu poporul și a dezvăluit când va avea loc premiera.”Bine ați venit în noul meu univers. Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia Bloc C. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul. Până la marea premieră a filmului pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme decât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate DD Home Cinema”, a spus Dan Diaconescu. (CITEȘTE ȘI: FABULOSUL DAN DIACONESCU S-A RETRAS DIN VIAȚA PUBLICĂ, DAR NOI L-AM GĂSIT)

@ddhomecinema##romania ##foryou ##dandiaconescu ##netflixromania ##homecinema ##romanian ##danvine

♬ original sound – ddhomecinema

 

Dan Diaconescu, cinematograf virtual, după televiziunea de succes care, spune el, l-a trimis după gratii

Dan Diaconescu era eliberat din închisoare la sfârșitul lui noiembrie 2017, iar atunci fostul patron al OTV-ului spunea că televiziunea de succes l-a trimis acolo. „Dacă vreţi să ştiţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partid de succes şi imediat o să intraţi. Acum trebuie să ştiţi că la fel de prodigioasă cum a fost activitatea dumneavoastră în prezent, poate fi la fel de infracţională fiindcă avem de-a face cu o lege dată în România, o sentinţă prin care timp de 10 ani şi jumătate nu am voie să iau legătura cu cei un milion şi jumătate de prieteni ai mei, cei care ne-au votat la un moment dat. (NU RATA: SENZAȚIONALUL DOMN DAN & RIVALUL MILIARDAR AL LUI GIGI BECALI L-AU BĂGAT LA ÎNGHESUIALĂ PE CIPRIAN MARICA! ”PLOAIE DE… PROSOAPE” PE RITMURI DE MANELE ȘI…)

Este o interdicţie foarte, foarte mare. De la moartea lui Kennedy cred că nu s-a mai impus atâta tăcere. Nu ştiu de ce le-o fi atâta frică de mine. Mă numesc Dan Diaconescu, sunt un copil venit din Caracal, nu cunoşteam pe nimeni şi totuşi, de 20 de ani încoace, adversarii mei se sperie foarte, foarte tare de mine”, declara Diaconescu. Acum, el lansează primul cinematograf virtual.