Dan Cruceru, trei luni departe de soție și copii. Mesajul emoționant postat de prezentatorul de la “Survivor România”. “Ultima poză făcută împreună. Eu am plecat să…”

Publicat: 06/04/2020 | 08:44

Dan Cruceru a acceptat să prezinte “Survivor România”, show care se filmează în Republica Dominicană. Pentru a-și îndeplini visul, prezentatorul TV a acceptat să-și lase familia în România. Iată, însă, că au trecut trei luni de când nu și-a mai văzut pe viu soția și copiii.  

VEZI AICI: DAN CRUCERU, INTERNAT DE URGENȚĂ ÎN ACELAȘI SPITAL ÎN CARE A AJUNS ȘI RUBY ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ! ANUNȚUL FĂCUT DE PREZENTATORUL DE LA SURVIVOR ROMÂNIA

Recent, pe contul de Instagram, Dan Cruceru a scris un mesaj emoționant, prin intermediul căreia i-a mulțumit partenerei sale că îl susține, urându-i, totodată, “La mulți ani!” cu ocazia zilei de naștere.

Ultima poză făcută împreună. Au trecut trei luni de atunci. Eu am plecat să-mi împlinesc visul, iar ea a rămas acasă cu copiii. M-a susținut ca nimeni altul în decizia asta. Cu toate imperfecțiunile ei, reușește de 13 ani să fie perfectă pentru mine. Să-mi sufle în aripi, să mă ridice, mă face să mă simt cel mai puternic bărbat și tată din lume. La mulți ani, draga mea!”, este declarația de dragoste postată de Da Cruceru pe contul personal de socializare.

“Când nu vom mai avea restricții, promit să…”

Prezentatorul de la “Survivor România” arde de nerăbdare să-și revadă soția, căreia îi promite o petrecere de neuitat când va reveni în țară. De precizat că filmările pentru show continuă, deși inclusiv în Republica Dominicană a fost decretată stare de urgență din cauza pandemiei de COVID-19.

NU RATA: E OFICIAL! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA “SURVIVOR ROMÂNIA” ÎN PANDEMIE DE CORONAVIRUS. ANUNȚUL FĂCUT DE KANAL D

Când nu vom mai avea restricții, când totul va reveni la normal, promit să facem cea mai tare petrecere de ziua ta! Momentan, ciocnim un pahar de șampanie online! La mulți ani, Cristina! Iubita mea, soția mea, mama copiilor mei!”, a mai scris Dan Cruceru.