Dan Cruceru, anunț pentru familiile concurenților de la “Survivor România”, în plină pandemie de coronavirus. “Noi, aici, suntem…”

Publicat: 29/03/2020 | 13:25

“Survivor România”, show difuzat de Kanal D, continuă, cel puțin în perioada următoare, filmările în Republica Dominicană, deși inclusiv acolo s-a instituit starea de urgență din cauza COVID-19. Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, a făcut un anunț important prin care a ținut să liniștească rudele concurenților, aflate în România.

VEZI AICI: E OFICIAL! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA “SURVIVOR ROMÂNIA” ÎN PANDEMIE DE CORONAVIRUS. ANUNȚUL FĂCUT DE KANAL D

Noi, aici, suntem în siguranță”, a spus, scurt, Dan Cruceru.

De precizat că Antena 1, un alt post care filma în Republica Dominicană, a decis să suspende filmările pentru emisiunea “Insula iubirii”, chiar la câteva zile după ce echipa ajunsese acolo.

NU RATA: SCANDAL URIAŞ LA SURVIVOR, DUPĂ ULTIMA EDIŢIE! ACUZE DURE, PE INTERNET: „BLAT PE FAŢĂ”

“Familiile voastre sunt bine, iar pentru…”

Săptămâna trecută, Dan Cruceru a ținut să-i pună în gardă pe concurenți și să le aducă la cunoștință faptul că întreaga lume se confruntă cu o pandemie de coronavirus.

Vreau să vă aduc în atenție o situație importantă. Ne confruntăm cu o pandemie de coronavirus. COVID-19 este o boală cauzată de noul coronavirus. Toate țările din lume iau măsurile necesare pentru stoparea acestuia virus.

Ceea ce vă pot spune este că familiile voastre sunt bine, iar pentru voi s-au luat deja toate măsurile pentru a fi bine, inclusiv mutarea de pe insulă în locații izolate”, i-a anunțat Dan Cruceru pe concurenți.