Dan Cruceru a renunțat la Survivor! De ce nu va mai prezenta emisiunea de la Kanal D. „E cel mai bine așa”

Publicat: 29/12/2020 | 19:35

Noul sezon al emisiunii Survivor de la Kanal D va avea un alt prezentator. Dan Cruceru a decis să renunțe la emisiune și să se concentreze mai mult pe viața personală. Anunțul a fost făcut chiar de fostul prezentator pe pagina sa de Facebook.

Se pare că în spatele deciziei lui Dan Cruceru stau câteva motive bine întemeiate. Principalul motiv este faptul că filmările durează șase luni, iar fostul prezentator nu își mai dorește să stea atâta timp departe de casă. Mai mult, atât familia, cât și afacerile pe care le are în România, au nevoie de prezența sa. (CITEȘTE ȘI: DAN CRUCERU, PREZENTATORUL SURVIVOR ROMÂNIA, DEZVĂLUIRI INCENDIARE: ”AM AVUT VIRUSUL DENGUE” + ”MI-AM SCHIMBAT PIELEA DE 3 ORI!”)

„Închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine (…) Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin”, a scris Dan Cruceru.

 Noul sezon Survivor România

Noul sezon Survivor România este pe punctul de a începe. Pentru a doua oară Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta într-o luptă dură, în Republica Dominicană. (VEZI ȘI: S-A AFLAT CINE SUNT VEDETELE CARE PARTICIPĂ LA SEZONUL 2 DIN SURVIVOR ROMÂNIA. COSTI IONIȚĂ ESTE UNUL DINTRE CONCURENȚI)

În noul sezon al emisiunii echipa Faimoșilor o să fie formată din: Jador, Majda, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Ana Porgras.