Dan Capatos șterge pe jos cu George Burcea! Ce spune vedeta Antenei 1 despre consumul de droguri al soțului Andreei Bălan: „Ești mucles pe viață. Puteai să omori pe cineva”

Publicat: 06/03/2020 | 10:01

După ce George Burcea a postat ieri un mesaj extrem de controversat pe contul lui de Facebook în care se ia de Dan Capatos, prezentatorul de la Antena 1 nu a mai stat pe gânduri și a măturat pe jos cu soțul Andreei Bălan! Capatos a fost deranjat de faptul că Burcea a spus că ăși cumpără droguri din banii lui și că nu trebuie să dea explicații nimănui. Într-o notă de ironie specifică, moderatorul de la Xtra Night Show l-a făcut pe soțul Andreei Bălan să-și înghită vorbele!

Dan Capatos a reacționat, după ce George Burcea s-a luat de el în mesajul pe care l-a postat ieri, pe contul lui de Facebook. Prezentatorul de la Antena 1 a măturat pe jos cu soțul Andreei Bălan și i-a spus cuvinte grele, după ce acesta a scris că își cumpără drogurile din banii lui și că asta nu este treaba nimănui.

Capatos a menționat, în emisiunea lui, faptul că Burcea putea să omoare pe cineva în timp ce a condus sub influența cocainei și putea ajunge la un episod similar ca cel cauzat de Mario Iorgulescu.

„Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă! Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese”, a mai spus Dan Capatos la Xtra Night Show.