Dan Capatos și show-ul lui, out de la Antena 1! Unde va apărea prezentatorul

Publicat: 07/01/2021 | 10:40

Dan Capatos și show-ul lui, Xtra Night, nu va mai figura în grila Antenei 1! Unde va apărea, însă, celebrul prezentator al emisiunii mondene?

Capatos nu va schimba trustul! Emisiunea prezentată de el, Xtra Night Show, va putea fi urmărită la Antena Stars! Prezentatorul TV a fost „tras” astfel pe o linie secundară a trustului. „Ne vom distra câte două ore pe seară”, le-a dat asigurări Capatos fanilor săi. (CITEȘTE ȘI: CE MESERII VISAU VEDETELE DE AZI, ÎNTRE CARE DAN CAPATOS, SIMONA GHERGHE SAU MIRCEA BADEA?)

Dan Capatos și show-ul lui, out de la Antena 1! Unde va apărea prezentatorul

Se va întâmpla cu data de 11 ianuarie, de luni până vineri, de la 22:30, când Capatos își va duce cel mai longeviv late night show din România, Xtra Night Show, până la capăt. Dan Capatos revine pe micile ecrane cu subiectele momentului, invitaţi interesanţi şi materiale în exclusivitate, se arată într-un comunicat de presă. „Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. (NU RATA: DRAMA NEȘTIUTĂ A LUI CĂTĂLIN BORDEA. COLEGUL LUI DAN CAPATOS A FOST ABANDONAT DE TATĂL SĂU ÎNTR-UN AUTOBUZ, LA NUMAI 2 ANI)

Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos.