Dan Capatos, mesaj emoţionant pentru Costin Mărculescu. Ce i-a scris pe coroana funerară

Publicat: 13/06/2020 | 10:39

Decesul lui Costin Mărculescu a provocat un șoc puternic în lumea mondenă. Nimei nu se aștepta la sfârșitul tragic al bărbatului. Toată lumea regretă trecerea în neființă a acestuia, mai ales prietenii, printre care se numără și Dan Captos.

În noaptea de miercuri spre joi, o veste cruntă a îndoliat showbiz-ul autohton. Costin Mărculescu, îndrăgitul actor din ”Liceenii”, s-a stins din viață singur, la 50 de ani, cu doar câteva zile înainte de ziua lui de naștere. Se pare că în ultima perioadă actorul era cuprins de probleme atât financiare, cât și personale, și intrase într-o stare depresivă. (CITEȘTE ȘI: COLEGUL DE BANCĂ DIN „LICEENII” AL LUI COSTIN MĂRCULESCU, MESAJ SFÂȘIETOR DE PESTE OCEAN. „A FOST UN BĂIAT DE NOTA…”)

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în apartamentul său. Cei care au alertat autoritățile au fost vecinii acestuia, îngrijorați că nu l-au mai zărit de câteva zile. În urma semnalului de alarmă tras de vecini, pompierii ajunși la fața locului au spart ușa apartamentului lui Costin Mărculescu și l-au găsit decedat, în cadă.

Dan Capatos, mesaj emoționant

Costin Mărculescu este condus pe ultimul drum. Ceremonia funerară va avea loc la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Apropiații au pregătit totul ca la carte, pentru a-l conduce pe Costin pe ultimul drum. (VEZI ȘI: DETALII NOI ÎN CAZUL MORȚII LUI COSTIN MĂRCULESCU! CE SCRIE ÎN CERTIFICATUL DE DECES + ”LUA PASTILE, UNEORI CU ALCOOL!”)

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Apropiații din lumea mondenă și nu numai au venit rând pe rând să-și ia rămas-bun de la regretatul actor. Printre cei care și-au exprimat condoleanțele și regretele pentru trecerea în neființă a acestui s-a numărat și Dan Capatos.

Prezentatorul emisiunii XNS a trimis o coronă funerară impresionantă, alcătuită din trandafiri roșii, pe care este inscripționat un mesaj scurt și profund: „Dan Capatos și echipa XNS: Respect”. Numeroase alte coroane au fost aduse de către prietenii actorului din showbiz, fiecare exprimând regretul profund pentru moartea tragică și prematură  a lui Costin Mărculescu.