Dan Capatos, despre afecțiunea fiului său: ”A moștenit-o de la mine…”

Publicat: 04/03/2020 | 11:19

Dan Capatos a cunoscut-o pe Monica, soția sa, cu 20 de ani în urmă, iar relația dintre ei s-a concretizat și printr-un băiat, Andrei. Dan și Monica au format o familie după ce au ”ieșit” din alte relații, mergând împreună pe un drum comun. Dacă este luat la întrebări pe teme personale, Dan Capatos – în ciuda energiei de care dă dovadă în fiecare ediție a emisiunii pe care o prezintă – preferă să fie destul de discret.

Firește, viața profesională este una, viața personală cu totul altceva, iar vedeta Antenei 1 încearcă să pună un ”zid” între cele două părți ale vieții sale. Totuși, la un moment dat, a găsit puterea de a vorbi despre o afecțiune pe care i-a lăsat-o ”moștenire” fiului său.

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist”, a mai spus Dan Capatos la Antena Stars.

Dan Capatos

”Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV”

În timpul emisiunii ”Răi da` Buni”, Dan Capatos a recunoscut că Andrei este la curent cu ”toate prostiile” pe care, din când în când, le-a făcut tatăl său la TV, fiind mândru că băiatul a făcut în primii 8 ani de viață cât nu a făcut el într-o viață întreagă.

„Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii opt ani. L-am dat de la opt luni la înot şi până la şapte ani a învăţat toate stilurile şi s-a plictisit. L-am dat şi la un sport de echipă, la fotbal şi dintr-un alt motiv”, a dezvăluit Dan Capatos la Răi da’ buni!