Dan Bittman și Monica Odagiu, dați de gol de fotografii! Cei doi au ținut totul secret, dar formează un cuplu de mai bine de trei ani

Publicat: 27/02/2020 | 10:11

Deși se apropie cu pași repezi de vârsta de 58 de ani, Dan Bittman se poate considera un adevărat adolescent la capitolul amor, căci iubește pătimaș și întinerește pe zi ce trece tot mai mult! Artistul are o relație cu Monica Odagiu și deși au încercat să țină totul în mare secret, fotografiile i-au dat de gol pe cei doi și a ieșit la iveală faptul că sunt împreună de mai bine de trei ani. 

Dan Bittman și Monica Odagiu au fost dați de gol de fotografii! Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani și deși au încercat să țină totul secret, adevărul a ieșit la iveală. Haideți să le luăm pe rând, în ordine cronologică! În urmă cu 4 ani, Dan Bittman și Monica Odagiu lansau piesa „Stau cu picioarele în apă rece”, iar la momentul respectiv, surse din anturajul celor doi susțineau că sunt împreună deja de 1 an. Un an mai târziu, în 2017, atât Dan Bittman, cât și focoasa blondină din generația tânără au început să posteze fotografii care mai de care mai interesante, din aceleași locuri, notează libertatea.ro.

Deși fiecare se poza separat în locurile respective, e clar ca „bună ziua” că erau împreună și nu voiau să se afișeze sub nicio formă. În anul 2016, atunci când cei doi au lansat piesa împreună, Dan Bittman a fost întrebat de ce anume a ales-o pe blondină, iar răspunsul lui a uimit pe toată lumea!

„În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor” spunea Dan Bittman, în urmă cu câțiva ani.

Atunci când au lansat melodia cu pricina, Monica Odagiu avea cu puțin peste 18 ani, iar Dan Bittman, 53. Dar, cine spune că dragostea nu are vârstă, mare dreptate mai are, căci cei doi sunt dovada clară că nu există bariere, atunci când există iubire.