Dan Bittman s-a întors la vechea lui iubită!

Publicat: 22/12/2020 | 11:08

Dan Bittman s-a întors la Liliana Ștefan, nimeni alta decât femeia care i-a fost alături mai bine de 30 de ani, deși niciun act nu i-a ținut uniți atâta timp.

S-a speculat în presă că solistul de la Holograf ar fi avut o relație cu prea frumoasa actriță, Monica Odagiu. Aceasta avea doar 20 de ani când a scos o piesă în duet cu Dan Bittman, iar de atunci au tot existat tot mai multe zvonuri despre o relație de iubire între ei. La începutul anului presa a scris că cei doi s-au mutat împreună, după ce solistul trupei Holograf ar fi fost decis chiar și să oficializeze relația în fața ofițerului stării civile. Doar că aveau să se despartă, scrie Playtech.ro. (CITEȘTE ȘI: AU FORMAT SAU NU MONICA ODAGIU ȘI DAN BITTMAN UN CUPLU? TÂNĂRA A VORBIT PENTRU PRIMA DATĂ DESPRE SPECULAȚIILE APĂRUTE ÎN PRESĂ. „VREM SĂ STĂM DEPARTE”)

Dan Bittman s-a întors la vechea lui iubită!

Iar Dan Bittman s-ar fi întors acasă. Solistul trupei Holograf a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care a arătat că s-a întors la copii și la partenera sa de viață, Liliana Ștefan. Femeie care i-a iertat multe de-a lungul timpului. Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, soția lui Dan Bittman le-a spus apropiaților că nu este prima dată când artistului i se aprind călcâiele după alte femei. „Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data asta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva. (NU RATA: DAN BITTMAN A “EVADAT” DIN IZOLARE PENTRU NOUA IUBITĂ DIN “NEW GENERATION”. LA ÎNTOARCEREA SPRE FOSTA IUBITĂ, S-A OPRIT ȘI LA…)

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au declarat surse din anturajul acesteia, pentru impact.ro, la acea vreme.

Liliana Ștefan este partenera lui Dan Bittman de peste 30 de ani. Artistul și iubita sa au împreună trei copii. Liliana este creatoarea proiectului dedicat copiilor ”Cutiuța muzicală”. De altfel, Liliana își dedică timpul acestor gen de proiecte.