Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au făcut chef „pe șest” în pandemie: „Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașa și ți-o apretează”

Publicat: 11/12/2020 | 23:21

Spectacol în toată regula au făcut artiștii în plină pandemie de coronavirus! Și nu orișicine, ci chiar celebrii Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu! Liderul Holograf și ”Vacanța Mare” au cântat de mama focului, la un chef  „pe șest” în pandemie, într-un loc ce seamănă izbitor cu un pub din zona Centrului Vechi, acolo unde ”Garcea” își desfășoară afacerile în domeniul HoReCa. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, filmul ireal.

Dan Bittman avea să stârnească o adevărată furtună după mesajele sale „coronasceptice”. S-a arătat, din start, neîncrezător în tot ceea ce e legat de coronavirus, implicit și în deciziile luate de autorități, așa că a acuzat în stânga și-n dreapta.

S-a conformat, însă, cu masca, pe care a purtat-o regulamentar. Și Mugur Mihăescu a strâmbat din nas în acest sens, cu atât mai mult cu cât el chiar face banii din domeniul pe care pandemia aproape l-a răpus, HoReCa. Radu Pietreanu e doar prieten bun cu ei și… Chef mare aveau să facă cei trei, pe ”șest”, chiar într-un pub.

Radu Pietreanu a dat recital la chitară, dar și vocal, la cheful pe ”șest” alături de Bittman și ”Garcea”

”Nemuritoarele” versuri „Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașă și ți-o apretează” cântate de Radu Pietreanu, care a strunit în același timp și chitara, aveau să le dea imboldul lui Bittman și Mihăescu. Și s-au prins în ”horă”. ”Băi, astea trebuie să rămână undeva”, strigă, în timpul „recitalului”, Dan Bittman, iar Mugur Mihăescu, nimeni altul decât câștigătorul show-ului Masked Singer, îl completează: ”Astea trebuie filmate!”

Urmează o a doua melodie, ceva mai slow, dar actorii strânși în jurul mesei la cheful „secret” din pandemie reacționează la fel de electrizant. Imaginile venite pe celebra adresă pont@cancan.ro sunt de-a dreptul savuroase, cu cei trei celebri artiști mișcându-se în voie, așa cum o făcea oricine înainte să se fi auzit de virusul apărut într-o necunoscută, pe atunci, piață din China.

Dan Bittman: ”Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu”

Dan Bittman este unul dintre artiștii care s-a poziționat în contradictoriu cu autoritățile, în privința pandemiei de coronavirus. Chiar la început, când virusul încă nu ”copleșise” România, liderul trupei Holograf a făcut mărturisiri surprinzătoare despre criza provocată de COVID-19, fiind sceptic în această privință.

”E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă și petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm și ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, declara atunci Dan Bittman, pentru CANCAN.RO.

Dan Bittman s-a distrat teribil la cheful din pub, alături de amicii lui

Se întâmpla în aprilie, când numărul infectărilor și al deceselor nu era încă înfricoșător. Și când autoritățile impuseseră starea de urgență, pentru a stăvili răspândirea virusului. Șase luni mai târziu, Dan Bittman nu-și schimbase opiniile, deși numărul celor atinși de COVID-19 crescuse de aproape 100 de ori.

”Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente.

Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, spunea Dan Bittman la GÂNDUL LIVE. (CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN NU ADOPTĂ ÎN REALITATE “MODELUL SUEDEZ”. CUM L-AM FILMAT DUPĂ CE ȘI-A TERMINAT ANTRENAMENTUL DE TENIS)

Mugur Mihăescu, strigăt disperat către Guvern

Și Mugur Mihăescu de la „Vacanța Mare”, ulterior politician și afacerist, acuza Guvernul, condus atunci de Ludovic Orban, pentru unele măsuri luate în domeniul HoReCa, din cauza pandemiei de coronavirus. ”Garcea” vorbea de „asasinarea economică a României”.

”Domnule Orban, vă cunosc, ştiu că sunteţi un tip ale cărui intenţii sunt dintre cele mai bune. De aceea, vă rog din tot sufletul meu, opriţi asasinarea economică a României. Ceea ce se întâmplă astăzi, domnule Orban, contrazice orice fel de raport ştiinţific. HoReCa este pe ultimul loc în toate rapoartele ştiinţifice în ceea ce priveşte împrăştierea virusului. (NU RATA: IMAGINI RARE CU DAN BITTMAN. L-AM FILMAT SINGUR-SINGUREL LA O CAFEA CU PARFUM DE TRISTEȚE)

Mugur Mihăescu l-a acompaniat cu vocea pe colegul de la „Vacanța Mare”

Ştiţi bine că atunci când am deschis prima oară restaurantele şi am respectat regulile pe care dumneavoastră le-aţi impus, de bună credinţă, ştiţi bine că în acel moment numărul de cazuri a stagnat, nu era în creştere, ci a explodat odată cu întoarcerea oamenilor din vacanţă, cu începerea şcolilor, a explodat şi mai abitir odată cu ieşirea masivă a electoratului la vot.

Vă felicit pentru rezultatul obţinut, dar ceea ce faceţi dumneavoastră sau dacă daţi girul acestor indivizi care vor să ne asasineze, gândiţi-vă că asasinaţi un milion de oameni care lucrează împreună cu familiile lor, mai mult sau mai puţin, în domeniile afectate.

Un milion de oameni care s-ar putea să voteze pe alţii şi sincer, mie unul nu mi-ar conveni, pentru că mai degrabă prefer nişte ministere care îşi fac treaba, cum este Ministerul Economiei. Opriţi asasinarea HoReCa!”, a fost parte din discursul lui Mugur Mihăescu, într-un filmuleț pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.