Dan Bittman este un tată model. Câți băieți are artistul cu fosta sa parteneră, Liliana Ștefan

Publicat: 22/12/2020 | 10:19

Dan Bittman și Liliana Ștefan, fosta parteneră a solistului de la Holograf, au fost împreună aproape 30 de ani, iar din dragostea lor s-au născut trei băieți: Alexandru, Mark Nicolas și Patrick.

Artistul a fost mereu foarte discret atunci când a venit vorba de familie. Băieții au stat departe de ochii presei, chiar și atunci când fiul lor cel mare a avut probleme cu legea.

Și, așa cum era de așteptat, Alex și mezinul îi calcă pe urme tatălui, pentru că amândoi sunt prezenți în lumea muzicii, pe când Patrick își dorește să devină un om de afaceri important.

Familia lui Dan Bittman

Nu s-au căsătorit niciodată

Dan Bittman și mama copiilor săi nu s-au căsătorit niciodată, deși au făcut împreună trei băieți. După o relație de aproape trei decenii, artistul și Liliana au pus capăt relației, iar Dan Bittman se iubește în prezent cu o actriță mult mai tânără decât el.

„Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni. Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm ceva? Așa am fost eu.

Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă”, declara, în anul 2018, Liliana Ștefan, pentru Libertatea.