Dan Bittman a plâns în direct, la TV. Cum și-a motivat artistul reacția: „ Atunci nu știam…”

Publicat: 23/12/2020 | 12:30

Invitat la o emisiune TV, Dan Bittman s-a lăsat luat de valul de amintiri și a început să plângă fără să îi mai pese că era urmărit de mii de telespectatori.

Artistul a început să vorbească de părinții săi, care au murit la o distanță de câteva luni unul de celălat, iar lacrimile i-au țâșnit din ochi fără să își dea seama. Cântăreațul a avut o relație specială cu mama sa, care îl alinta Pușu, ”un derivat de la Păpușu, asa imi spuneau și colegii în școală”.

„Am un cântec care se numește mama si unde spun la un moment dat că aș fi putut să fiu mai mult cu ea împreună, că ar fi putut fi mai multe dăți în care aș fi putut să fiu acolo, să răspund.

Acum știu pentru că sunt părinte, atunci nu știam”, a spus Dan Bittman. ”Mama mi-a scris începutul poveștii, eu continui. Mama mea a fost, este și va fi…mamă!”, a declarat artistul la Kanal D, potrivit wowbiz. 

Cum a murit mama lui Bittman

Aflat pe scenă pentru un concert la Sighișoara, în 2012, solistul trupei Holograf a primit vestea grea că și mama să a murit. Ironia sorții a făcut că interpretul să afle de moartea părinților lui în timp ce se află pe scenă, așa cum s-a întâmplat și în cazul tatălui său.

Grav bolnavă și în mare suferință după moartea soțului ei, mama lui Dan Bittman și-a dat ultima suflare pe patul de spital din Secția de Gastroenterologie a Spitalului Colentina din Capitală, unde se află de ceva vreme.