Dan Bittman a jignit-o enorm pe Lora, iar momentele au fost filmate! Ce a putut să spună despre cântăreață

Publicat: 06/12/2019 | 09:08

Dan Bittman a jignit-o enorm pe Lora, iar momentele au fost filmate și au devenit deja virale. Solistul trupei Holograf a făcut o glumă acidă despre frumoasa cântăreață, iar de față a fost și fostul ei soț, Dan Badea.

Citește și: Dezvăluire uluitoare despre Dan Bittman! O eroare medicală era cât pe ce să-i schimbe toată viața

Dan Bittman a jignit-o pe Lora, iar momentele au fost filmate

Dan Bittman s-a numărat printre invitații speciali ai ediției trecute de la “iUmor”, iar când a pășit pe scenă, el a fost întâmpinat cu ropote de aplauze, dar și multă bucurie, mai ales din partea celor trei jurați. Atmosfera s-a încins, după ce îndrăgitul cântăreț a început să-i ia la ROAST.

“Cheloole, fii atent! Ai fost în juriu lângă mine, acum ești lângă Mihai… Și ție ți-au spus că va fi o mișcare bună pentru cariera ta, nu-i așa? Nu știu dacă ți-am spus cât de mult te respect…”, a spus Dan Bittman în timp ce se afla pe scena show-ului de divertisment de la Antena 1.

“Eu vă regret”, a zis cu zâmbetul pe buze Cheloo, iar Mihai Bendeac a izbucnit în hohote de râs împreună cu spectatorii și solistul trupei Holograf. După câteva secunde, acesta a continuat: “Cât de mult te respect și cât de tare și de mult te apreciez. Nu ți-am spus, nu? Poate data viitoare”.

“Delia, ce să spun eu despre tine… tu, dacă nu aveai talentul, vocea, frumusețea, umorul… ce ai fi fost? Cel mult Alexandra Stan!”, a afirmat cu zâmbetul pe buze Dan Bittman. În timp ce Mihai Bendeac a oftat la aceste replici răutăcioase, Cheloo a reacționat: “Ăsta e compliment”.

Citește și: Gina Pistol, ironie supremă la adresa Deliei Matache: “Eu eram fană declarată Andra, dar de când am văzut…”

“Bendeac, te urmăresc, știu tot ce faci. Tu creezi comedie de atât de multă vreme, încât ai terminat glumele de vreo șase ani”, a spus solistul trupei Holograf, care imediat ce s-au încheiat hohotele de râs, a punctat următoarele: “Toată viața mea am cântat despre dragoste. E un lucru minunat să faci dragoste, nu Mihai?”. Actorul a fost extrem de mirat și cu zâmbetul pe buze a întrebat retoric: “De unde a venit asta?”.

Citește și: Sora Deliei Matache a umilit-o pe Roxana Vancea! Mesajul Oanei Miheț pentru Mihai Bendeac

Carismaticul Dan Bitman și-a continuat gluma acidă afirmând: “Ce nu știi tu este că e mult mai bine dacămai e și o persoană cu tine în pat”, iar rMihai Bendeac a reacționat cu un: “Mulțumesc frumos”. Ulterior, celebrul artist a mai spus: “Adică cu obiecte e destul de plăcute, însă, parcănu e totul. Eu știu asta de la Dan Badea, care este maestru în obiecte neînsuflețite în pat. A fost însurat cu Lora”.

Cu au reacționat jurații la gluma cu Lora, dar și fostul ei soț, Dan Badea

“Trăiască, Badea!”, a spus Cheloo în timp ce aplauda frenetic, iar din sală se auzeau hohote de râs. Colegii săi de jurizare nu au fost prea încântați de glumă… Mihai Bendeac a pus capul pe masă. După câteva secunde bune de tăcere și uimire din partea sa, fostul soț al cântăreței Lora a spus: “Să mă așez”. La un moment dat, actorul Mihai Bendeac i-a mărturisit Deliei: “Băi, e foare rău!”, iar aceasta, surprinsă neplăcut de cele afirmate de Dan Bittman, a repetat: “«Obiecte neînsuflețite?!»”.

“El trebuie să își asume ce spune, să își asume, eu nu comentez, eu…”, a declarat Dan Badea în cadrul interviului filmat după ROAST-ul solistului de la Holograf. Unul dintre reporterii show-ului de la Antena 1 a intervenit: “Nu de alta, dar vă mai întâlniți și-n alte locuri…”. Iar comediantul a mai spus: “Ne mai întâlnim și-n alte… ne-om mai vedea pe undeva”.

 

Șirul glumelor acide au continuat cu Șerban Copoț, iar de umorul incisiv al lui Dan Bittman nu a scăpat nici Andreea Marin, care a acceptat să facă un ROAST la “iUmor”.

Citește și: Schimb scandalos de replici! Andreea Marin l-a umilit pe Cheloo: „Despre tine pot vorbi numai la…”. Reacția raperului: „Doamnă, noi ne..”