Dan Bittman a “evadat” din izolare pentru noua iubită din “New Generation”. La întoarcerea spre fosta iubită, s-a oprit și la…

Publicat: 02/04/2020 | 23:50

La 58 de ani, Dan Bittman demonstrează că are o energie inepuizabilă. În urmă cu doar câteva zile, de dorul noii iubite, Monica Odagiu, artistul a “evadat” din izolare, în plină pandemie de COVID-19. Iar la întoarcerea spre fosta iubită a găsit resurse să mai facă o oprire… CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu celebrul artist în plină acțiune.  

(VEZI AICI: DAN BITTMAN A DANSAT SUPER-EROTIC LA 4 DIMINEAȚA CU O ”BALERINĂ” NEBUNATICĂ!)

Aproape de finalul lunii februarie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluia, în exclusivitate, că Dan Bittman (58 ani) a “divorțat” în secret de Liliana Ștefan, femeia cu care forma un cuplu de mai bine de două decenii, și că este implicat într-o legătură cu Monica Odagiu (23 ani), o cunoscută artistă din “New Generation”, cu care, de altfel, s-a și mutat, asumându-și, astfel, relația (TOATĂ POVESTEA AICI).

Dan Bittman, relație de trei ani cu Monica Odagiu

Originară din Brăila, Monica Odagiu apărea la ”Vocea României” în 2012, iar de atunci s-a tot vorbit despre o apropiere între ea și Dan Bittman. Ulterior, solistul trupei Holograf a sprijinit-o în carieră, compunându-i și o melodie pe care au cântat-o în duet – ”Stau cu picioarele în apă rece”. Între timp, adevărul a ieșit la iveală. Cei doi ar fi împreună de mai bine de trei ani.

Frumoasa Monica Odagiu, alături de Dan Bittman, în luna februarie

(VEZI AICI: A CUNOSCUT-O LA “IA-MĂ, NENE!” CANCAN.RO L-A FOTOGRAFIAT PE DAN BITTMAN CU NOUA LUI CUCERIRE!)

Totuși, în prezent, Dan Bittman pare să caute o cale de a împăca toate părțile implicate. Nu-și neglijează deloc cei trei copii pe care îi are cu Liliana Ștefan și, în același timp, îi acordă Monicăi Odagiu atenția cuvenită. Zilele trecute, după ce și-a vizitat băieții, solistul trupei Holograf s-a dus, potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, “glonț” către blocul unde locuiește frumoasa blondă pentru care a “divorțat” de femeia care i-a fost alături peste 20 de ani.

Dan Bittman așteaptă ca Monica Odagiu lui să răspundă la interfon
Dan Bittman așteaptă ca Monica Odagiu lui să răspundă la interfon

30 de minute în apartamentul blondinei

Ajuns în zona Piața Muncii din Capitală, artistul și-a parcat regulamentar bolidul, după care s-a îndreptat spre locuința noii iubite, pentru care a „evadat” din izolare. Dragostea însă nu are limite, iar pandemia de COVID-19 nu l-a împiedicat pe solistul trupei Holograf să-și vadă iubita! În apartament, cei doi au petrecut în jur de 30 de minute, timp suficient pentru a-și reîncărca bateriile.

(CITEȘTE ȘI: I-A FURAT ”AMANTA” LUI DAN BITTMAN! AM AFLAT IDENTITATEA IUBITEI SECRETE A LUI BENDEAC)

După ce a plecat de la Monica Odagiu, Dan Bittman a găsit resurse și pentru un scurt “popas” în Piața Obor. Și-a făcut cumpărăturile necesare, după care s-a retras spre zona Pipera.

I-a dat un inel, dar nu s-au căsătorit!

Timp de mai bine de două decenii, Liliana Ștefan s-a mulțumit cu statutul de iubită oficială a liderului trupei Holograf. În 2015, Dan Bittman chiar i-a oferit un inel, fără cerere, partenerei sale. La momentul respectiv, tot el a făcut lumină și a risipit zvonurile unei nunți.

(NU RATA:  SEXOASA L-A ”ATACAT” PE DAN BITTMAN LA 4 DIMINEAŢA!)

Nu m-am pus în genunchi pentru că nu este o cerere în căsătorie, ci un inel pur și simplu și să statuăm faptul că suntem de 20 și ceva de ani împreună. Mai are rost să ne căsătorim? După trei copii și 20 de ani de stat împreună? Nu știu. Ea hotărăște. Dar nici ea nu vrea, aici e problema”, mărturisea Dan Bittman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)