Acasă » Exclusiv » Dan Bittman a ”divorțat” în secret și s-a mutat deja cu amanta, o cunoscută artistă din ”new generation”! Filmările nocturne care dovedesc totul!

Dan Bittman a ”divorțat” în secret și s-a mutat deja cu amanta, o cunoscută artistă din ”new generation”! Filmările nocturne care dovedesc totul!

De: Alexandru C. 23/02/2020 | 23:39

Carismaticul și îndelung ”vânatul” Dan Bittman va împlini, în luna martie, 58 de ani, însă artistul are o energie inepuizabilă și se dovedește a fi, în continuare, unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul autohton. Asta și pentru că – deși se află într-o relație de mai bine de două decenii cu Liliana Ștefan, femeia care i-a și dăruit trei băieți – Dan Bittman s-a declarat, de-a lungul timpului, împotriva căsătoriei. Artistul a mărturisit că nu crede într-un ”act”, iar un certificat de căsătorie mai mult ar ”strica” relația, în loc să o consolideze. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, prezintă – în exclusivitate – filmări nocturne care dovedesc că Dan Bittman nu-și ascunde ”muza”, iar cei doi par mai apropiați ca niciodată. Artistul a ”divorțat” în secret și s-a mutat cu iubita, iar noi am fost – din nou – pe fază. (CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN A DANSAT SUPER-EROTIC LA 4 DIMINEAȚA CU O ”BALERINĂ” NEBUNATICĂ!)

Cea care îl ”tulbură” de mai mult timp pe Dan Bittman este frumoasa Monica Odagiu. Originară din Brăila și cântând încă de la vârsta de 5 ani, vedeta apărea la ”Vocea României”, în 2012, iar de atunci s-a tot vorbit despre o apropiere cel puțin… suspectă între ea și Dan Bittman. Solistul trupei Holograf a sprijinit-o pe Monica Odagiu în carieră, compunându-i și o melodie pe care au cântat-o în duet – ”Stau cu picioarele în apă rece”. Bineînțeles, admiratorii lui Bittman și ai Monicăi s-au lansat în tot felul de ipoteze, cu atât mai mult cu cât cei doi au putut fi văzuți împreună, ”ca din întâmplare”, în repetate rânduri.  (VEZI ȘI: DAN BITTMAN A JIGNIT-O PE LORA, IAR MOMENTELE AU FOST FILMATE)

După concert, relaxare totală…

Farmecul de ”Don Juan” modern al lui Bittman este incontestabil, iar relațiile sale sentimentale – presupuse sau bine ”ancorate” în realitate – au făcut deliciul mass-media. Frumoasele din showbiz au gravitat în jurul lui Bittman, fiind menționate nume ”grele” pe care acesta le-ar fi bifat la capitolul ”cuceriri” – Tania Budi, Sorana (ex-ASIA), Mihaela Rădulescu sau Alina Chivulescu. De fiecare dată, compozitoarea și textiera Liliana Ștefan s-a abținut de orice fel de comentariu pe această temă.

Bineînțeles, artiștii se relaxează după un concert în timpul căruia publicul a cântat, la unison, melodiile preferate, iar Holograf nu poate face excepție de la această regulă. Trupă cu state vechi de serviciu, formația a încântat și încântă, iar succesul permanentizat atâția și atâția ani oferă imaginea clară a unui grup care are toate ingredientele pentru a rămâne în istoria muzicii rock autohtone și, spun mulți, nu numai. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a descoperit pe membrii trupei la o întâlnire ”de după concert”. Dan Bittman a ajuns la Pub ”Trocadero” – în zona ”Universitate” – la ora 23.00, fiind așteptat, la masă, de Tino Furtună, prezent ”la datorie” împreună cu soția, de alți membri ai trupei și de Silviu Andrei, acesta din urmă fiind flancat de o blondă. Atmosferă relaxată, glume, râsete și, în general, momente de relaxare maximă binevenite pentru niște rockeri care au știut, dintotdeauna, să îmbine utilul cu plăcutul. (NU RATA: DESPĂRȚIRE-BOMBĂ ÎN SHOWBIZ-UL DIN ROMÂNIA! VEDETA A FĂCUT ANUNȚUL ÎN DIRECT LA TV)

Monica Odagiu își face apariția în decor

La ora 23.30, în localul respectivă apare… frumoasa Monica Odagiu – ex-Lala Band -, iar vedeta merge ”glonț” la masa celor de la Holograf. Pură întâmplare sau întâlnire dinainte stabilită? Asta numai Dan Bittman și Monica pot ști, firește. Cert este că Monica a venit singură în pub și s-a așezat la masa ”Holograf” & Friends. Cum oboseala își spune cuvântul, la un moment dat, cei aflați la masă încep să plece, pe rând, iar Dan Bittman și Monica Odagiu nu dau semne că seara s-a încheiat.

Tino Furtună, plecând împreună cu soția

Cel puțin din punctul lor de vedere. Rămân singuri la masă, până în jurul orei 02.10, Dan Bittman sorbind dintr-o bere neagră, iar Monica Odagiu reușind să golească mai multe pahare cu vin.

Monica Odagiu și Dan Bittman au rămas singuri

Apoi, ca un cuplu, cei doi cheamă un Uber și pleacă împreună, pierzându-se în noapte. (CITEȘTE ȘI: TOP 5 CELE MAI BOGATE VEDETE DIN ROMÂNIA. NU AI FI GHICIT NICIODATĂ CINE ESTE „CODAȘA” CLASAMENTULUI!)

Cuplul se îndreaptă spre mașină

”Păi de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?”

Dan Bittman a vorbit, la un moment dat, despre căsnicie şi a dezvăluit de ce nu a luat-o încă de soţie pe mama băieţilor lui. Artistul pleacă de la premisa că ”un act” nu reprezintă punctul de reper fundamental într-o relație, cu atât mai mult cu cât el și partenera de viață sunt de mai bine de două decenii împreună. O relație ”oficializată” în fața ofițerului de Stare Civilă nu ar aduce beneficii în plan personal, consideră Dan Bittman.

”Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…

Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?». Din momentul ăla a început viaţa mea, adică cealaltă viaţă”, a povestit Dan Bittman. (NU RATA:  SEXOASA L-A ”ATACAT” PE DAN BITTMAN LA 4 DIMINEAŢA!)

Dan Bittman: ”Cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…”

Fiul lui Dan Bittman, înjurături în versuri și explicații în fața anchetatorilor

În timp ce tatăl său continuă să mângâie inimile îndrăgostiților cu melodii romantice precum ”Ți-am dat un inel”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau ”Dragostea mea”, iar mama – Liliana Ștefan – scrie melodii pentru copii, Alex Bittman pare preocupat, mai degrabă, să înjure în versuri și să transmită mesaje în care se vorbește despre sex și droguri.

Fostul DJ Sybro – cum își spunea Alex în urmă cu vreun an – s-a combinat cu Tugay Tavukçu într-un nou proiect muzical, intitulat Alex și Tugay & Tugay și Alex, iar piesele cu care cei doi ies pe scenă și care „rup” în rândul tinerilor sunt uneori la limita pornografiei. Alteori, dincolo de ea. Genul abordat e trap, o nouă direcție muzicală în vogă, combinație între muzica electronică și hip-hop. În ciuda limbajului licențios, părinții îl sprijină pe tânăr în proiectul lui. Mama, Liliana, se duce la concertele lui, iar tatăl, Dan Bittman, i-a pus la dispoziție lui Alex baza lui nautică de pe balta Sulimanu pentru filmarea unui videoclip. (VEZI ȘI AICI: ALEX VELEA ȘI-A CUMPĂRAT DIVORȚUL DE FOSTA SOȚIE PE O SUMĂ URIAȘĂ! CE S-A ALES DE ANA, DUPĂ CE A RĂMAS FĂRĂ BANII DE LA ARTIST)

Dan Bittman și Alex

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bittman ar fi fost implicat – alături de alte persoane – într-un caz de trafic de droguri. Dosarul a fost instrumentat de procurorii de la ”Crimă Organizată”. Din câte se pare – de voie, de nevoie – fiul artistului a trebuit să meargă să dea explicații în fața anchetatorilor. Conform surselor citate, după audieri, oamenii legii au luat decizia de a nu-l pune sub acuzare pe Alex. Și asta pentru că, din câte se pare, cantitatea cu care acesta ar fi fost depistat era destinată consumului personal și nu era deținută în vederea comercializării.

Firește, Dan Bittman i-a luat apărarea fiului său cel mare. „Este o prostie tot ce se spune, este o prostie a presei! Punct!”, a declarat artistul pentru click.ro. (NU RATA: CEA MAI PERICULOASĂ AMANTĂ DIN CAPITALĂ LOVEȘTE UNDE TE AȘTEPTAI MAI PUȚIN: NEPOTUL CELUI MAI BOGAT OM DIN LUME!)

Dan Bittman, muzică și televiziune

Trupa Blitz

Dan Bittman amintea, într-un interviu, de prima sa trupă, mai bine zis prima sa apariție pe scenă, alături de formația Blitz. Era anul 1981, fiind vorba despre o trupă formată de liceeni, colegi cu Dan. Artistul a declarat că din trupă făceau parte Adrian Daminescu – vioară electrică și Ștefan Elefteriu – compozitor. În cele din urmă, la primul concert a fost invitat să cânte și, din nefericire, nu a fost atât de reușit, deoarece… a cântat fals. Acesta a fost începutul carierei de solist a lui Dan Bittman. (CITEȘTE ȘI: UN POLIȚIST DIN BUCUREȘTI ȘI-A ”TOCAT” ÎN BĂTAIE AMANTA DIN CAUZA UNOR SMS-URI GĂSITE ÎN TELEFON)

Trupa Domino

La un concert Blitz, Radu Răducanu – bateristul formației Domino – îl observă pe Bittman și, plăcut impresionat, îl cooptează în noua formație. La acea vreme, mai făceau parte din trupă și Anton Hașias (chitară bas, plus Eugen Mihăescu (chitară). Această formulă nu a durat, totuși, decât un an, fiind interpretate doar cover-uri, în diverse restaurante, în proporție de 70% numai Beatles.

Trupa Incognito

La puțin timp după plecarea din Domino, Dan Bittman este invitat de către Anton Hașiaș la o întâlnire cu Adrian Ilie. Chiar atunci, formația Incognito era proaspăt formată din ultimii doi membri amintiți. Abia apoi a apărut și toboșarul Liviu Pop. Au urmat turnee, festivaluri și apariții Radio-TV, iar câteva dintre melodiile compuse Adrian Ilie s-au impus: „Vine din inima mea”, „Ochi de cer”, „O viață de om (Vis de pace)”. Toate au fost înregistrate în luna noimebrie a anului 1983. După destrămarea trupei – se întâmpla în 1984 – aceasta revine pentru scurt timp, în 1985, dar cu o mică schimbare – noul toboșar este Nichi Dinescu. Apar noi melodii – „Zorile”, „De vei veni (Pacea florilor)”, „Albina”, cea din urmă fiind și filmată. (VEZI ȘI AICI: FOSTA AMANTĂ A SENATORULUI RUPE TĂCEREA)

Trupa Iris

În 1984, Cristian Minculescu părăsește trupa Iris, trecând la trupa Totuși din Cenaclul Flacăra. Totodată, față de formula de pe discul din 1984, lipsește și Florin Ochescu – chitară. Astfel, revine Adrian Ilie și – din cauza lipsei unui vocalist – este cooptat Dan Bittman. Apar melodii diferite față de repertoriul hard-rock anterior – „În calea norilor”, „Daruri omului bun”, „Albina”, „Sub semnul fulgului de nea”, toate fiind filmate, însă fără Dan Bittman, acesta fiind ocupat, la vremea respectivă cu studiul pentru facultate.

Trupa Holograf

Începând cu anul 1985, Dan Bittman este solistul trupei Holograf, iar succesele muzicale s-au ținut lanț, fiind înregistrate – numai până în 2013, spre exemplu – 18 albume. Dan Bittman a încercat, de altfel, și varianta solo, propunând ”Dincolo de nori” (1994) sau ”Și îngerii au demonii lor” (2015), piese care s-au bucurat de mare succes. (NU RATA: SOCRUL ANDREEI BĂLAN, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE PENTRU CĂ ȘI-A HĂCUIT AMANTA CU 25 DE LOVITURI DE CUȚIT!)

În anul 2000, Dan Bittman şi-a început cariera în televiziune, la TVR, unde a prezentat, alături de Anca Ţurcaşiu, emisiunea „Ba da, Ba nu”. Au urmat „Bravo, bravissimo”, pe care a prezentat-o între 2001 şi 2003 şi „Dănutz SRL”, a cărui gazdă a fost din 2004 până în 2012. În perioada 2012 şi 2014 a fost membru al juriului XFactor România, alături de Cheloo şi Delia. În 2017, Dan Bittman a prezentat la Antena 1 show-ul „Aici eu sunt vedeta”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...