Dan Bittman a dansat super-erotic la 4 dimineața cu o ”balerină” nebunatică!

Publicat: 26/12/2019 | 22:30

Dan Bittman, celebrul solist al trupei Holograf, s-a anturat cu juratul de la Antenă, chef Cătălin Scărlătescu, și „a căzut în păcat”, fix înainte de Crăciun, la NUBA. Artistul a dansat super-erotic, la 4 dimineața, cu o ”balerină” nebunatică, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți “Don Juani” ai Capitalei. Chiar dacă a trecut de prima tinereţe și are o relaţie frumoasă – de 27 de ani, cu Liliana Ștefan – în urma căreia au rezultat trei copii, solistul trupei Holograf rămâne un mare cuceritor. În decursul anilor, cântăreţul a fost văzut în preajma mai multor reprezentante ale sexului frumos.

(VEZI AICI: A CUNOSCUT-O LA “IA-MĂ, NENE!” CANCAN.RO L-A FOTOGRAFIAT PE DAN BITTMAN CU NOUA LUI CUCERIRE!)

Dan Bittman, fermecat de o frumusețe creață

Solistul trupei Holograf a ieșit din nou în evidență la acest capitol fix înainte de Crăciun când, aflat la NUBA, un select club de noapte din București, a profitat din plin că nu a fost însoțit de partenera oficială și s-a distrat în compania unei tinere apetisante, cu forme și mișcări de ”balerină”, potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Totul sub privirile lui chef Cătălin Scărlătescu, celebrul jurat de la Antenă, care a preferat să fie mai discret. Dar să revenim la Dan Bittman. Artistul nu a slăbit-o nicio clipă pe frumusețea care i-a căzut cu tronc. Ba mai mult, ca un adevărat gentleman, a însoțit-o chiar și până la toaletă.

Dan Bittman a demonstrat, încă o dată, că este un adevărat cuceritor

Dansuri nebunatice pe ring

A așteptat-o, ce-i drept, la ușă, companie ținându-i un pahar cu vin alb. Pe ringul de dans, Dan Bittman și ”balerina” nebunatică au făcut spectacol. Cei doi s-au îmbrățișat, au dansat tandru și și-au șoptit, la ureche, vorbe dulci. Au părut să se simtă, din toate punctele de vedere, perfect.

(CITEȘTE ȘI: I-A FURAT ”AMANTA” LUI DAN BITTMAN! AM AFLAT IDENTITATEA IUBITEI SECRETE A LUI BENDEAC)

Ba chiar „balerina” i-a dansat erotic, în poală, lui Dan Bittman până la 4 dimineața! Tânăra a demonstrat, cu prisosință, că are talent și că stăpânește foarte bine mișcările cu care să ia mințile oricărui bărbat. Așa că solistul trupei Holograf merită înțeles.

Cel care a “spart” distracția, a fost, surprinzător, chiar Dan Bittman. Nu înainte de a obține de la partenera de ocazie un număr de contact. Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi. Cert este că la NUBA s-au comportat ca un adevărat cuplu. Iar solistul a demonstrat, încă o dată, că nu și-a pierdut talentul de cuceritor.

Dan Bittman și „balerina”, îmbrățișați, sub privirile lui Cătălin Scărlătescu

(NU RATA: DAN BITTMAN, PRIMELE DECLARAȚII SINCERE DESPRE PROBLEMELE PE CARE FIUL LUI LE ARE CU DROGURILE)

I-a dat un inel, dar nu s-au căsătorit!

Dan Bittman are o relație de o viață cu Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit trei copii. Totuși, femeia s-a mulțumit cu statutul de iubită oficială a liderului trupei Holograf. În 2015, artistul i-a oferit un inel, fără cerere, partenerei sale. La momentul respectiv, tot el a făcut lumină și a risipit zvonurile.

Nu m-am pus în genunchi pentru că nu este o cerere în căsătorie, ci un inel pur și simplu și să statuăm faptul că suntem de 20 și ceva de ani împreună. Mai are rost să ne căsătorim? După trei copii și 20 de ani de stat împreună? Nu știu. Ea hotărăște. Dar nici ea nu vrea, aici e problema”, mărturisea Dan Bittman.

Dan Bittman, alături de Liliana Ștefan, iubita oficială

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)