Damian Drăghici, concert la Sala Palatului de ziua lui

Publicat: 27/01/2020 | 15:05

Damian Drăghici este unul dintre artiștii care oferă un adevărat spectacol atunci când se află pe scenă. Show-urile lui sunt recunoscute și cerute atât în România, cât și în strainătate.  Recent o să împlinească vârsta de 50 de ani și a ales împărtășască acest moment cu publicul.

Scena este locul în care Damian Drăghici se simte cel mai bine, lumina reflectoarelor îl face să radieze, de aceea a ales ca de ziua lui să se afle la Sala Palatului oferind publicului un spectacol fenomenal, intitulat generic „Mulțumesc”.Chiar dacâ muzica este o parte importantă din viața artistului, familia este mereu pe primul loc. Timpul petrecut cu soția și fiul său este neprețuit pentru Damian Drăghici. (CITEȘTE ȘI: DAMIAN DRĂGHICI, TATĂ PENTRU A DOUA OARĂ: ”ATÂT DE RECUNOSCĂTOR CUM NU AM FOST VREODATĂ”)

În luna martie, Damian Drăghici va aduce în fața publicului un colaj de genuri muzicale,  de la folclor, jazz, muzică clasică, dar şi melodiile lăutăreşti ce l-au făcut celebru. Artistul nu și-a imaginat niciodată că o să aibă parte de un asemenea succes. „Am fost un copil sărac într-o familie de lăutari, care au decis că eu trebuia să învăț meseria aceasta, ca apoi să mă însor, să cânt la nunți și să-mi întrețin familia. Mi-am dat seama ca viața mea era bătută în cuie și urma să am un viitor previzibil. Acum, la vârsta de 50 de ani, concertul «Mulțumesc» reprezintă felul prin care îmi pot manifesta recunoștința față de tot ce mi-a oferit viața, față de tot ceea ce mi-a oferit Dumnezeu și, bineînțeles, pentru cel mai frumos dar pe care l-am primit, pe fiul meu Andrei Yeshua”, a declarat Damian Drăghici pentru Libertatea.

Viaţa incredibilă a lui Damian Drăghici

Când era destul de tânăr artistul a fugit din țară și a mers în Atena, unde a cântat pe străzi. Mai târziu a studiat prin corespondență la prestigioasa școală de muzică Berklee College of Music, iar când s-a întors în țară a început proiectul de succes Damian & Brothers.

Damian Drăghici a înregistrat până acum peste 20 de albume solo și este mulțumit de tot ce a realizat. „Sunt fericit că pot împărtăși experiența vieții mele cu publicul, alături de numeroși artiști de notorietate din România și din alte țări care au acceptat invitația de a lua parte la concertul aniversar de la Sala Palatului cu momente interesante și surprize”, a declarat Damian.