„Dalida” din celebrul serial de la Pro Tv s-a izolat în „Fierbinți”! „Nu ieșim, ne-am făcut provizii, încercăm să nu interacționăm cu oamenii”

Publicat: 26/03/2020 | 19:25

Actrița Ecaterina Ladin a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului pe care îl interpretează în serialul „Las Fierbinți” de la Pro Tv. În contextul epidemiei de coronavirus, actrița respectă regulile impuse de autorități și s-a izolat, împreună cu familia, în „Fierbinți”.

În România, din cauza apariție și răspândirii virusului COVID-19, spectacolele de teatru au fost oprite temporar și la fel și filmările pentru serial, așa că actrița a decis să își petreacă zilele de izolare în propria locuință, dar nu în București, ci în „Fierbinți”, acolo unde au loc filmările pentru celebrul serial. (CITEȘTE ȘI: CE FAC CELENTANO, DOREL, RAȚĂ, VASILE, DALIDA ȘI ROBI CÂND NU SE “TRAGE”?! NICIUN REGIZOR NU I-A FILMAT AȘA…)

Ecaterina Ladin a deci să renunțe la Capitală și să se mute temporar, în Firbinți, unde deține o casă. Vedeta a ales să se mute acolo, în mare partea, datorită fiului ei, care s-ar fi plictisit foarte rău într-un apartament, mai ales că este obișnuit cu multe activități în aer liber. (VEZI ȘI: CE FĂCEA POLIȚISTUL DIN LAS FIERBINȚI ÎNAINTE SĂ DEVINĂ CUNOSCUT. PUȚINI ȘTIAU ASTA DESPRE LEONID DONI!)

„Avem o casă în Fierbinți, familia a cumpărat această casă, avem grădină, avem livadă și ne-am autoizolat aici, crezând că e mai bine pentru copil să stea și afară în grădină, decât într-un apartament cu trei camere și să nu avem voie să ieșim în parc. Bineînțeles că pentru el este foarte bine și de când suntem aici tot strigă că e fericit”, a declarat Ecaterina Ladin, pentru Libertatea.

Viața în „Fierbinți”

De când s-au mutat la sat, familia actriței se simte foarte bine, cel mic este extrem de fericit că își poate petrece timpul în curtea casei. Ei respectă regulile impuse de autorități și păstrează distanța de celelalte persoane.

Chair dacă toate lucrurile par să meargă bine în „Fierbinți”, actrița are o singură nemulțumire. Din cauza epidemie de coronvirus nu își mai poate vizita mama, pe care o vede destul de rar. Aceasta locuiește în Chișinău. „Trebuia să plecăm la Chișinău, dar nu am mai plecat ca să nu intrăm în contact cu mama mea, care are 77 de ani. Și ea stă acolo izolată, bineînțeles că vorbim în fiecare zi la telefon, e bine, dar e tristă că nu ne putem vedea și că stă în casă fără să își vadă nepoții sau copiii”,  a mai spus Ecaterina Ladin, pentru sursa citată.