Unde s-ar afla Kim Jong-Un, dictatorul nord-coreean. “Locația este ideală, accesul este restricționat!” Cine l-ar fi dat de gol

Publicat: 28/04/2020 | 07:41

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un ar putea fi internat în Spitalul Hyang San, unitate medicală unde doar dictatorul și membrii familiei sale pot fi tratați, încă din 2014.

VEZI AICI: KIM JONG-UN TRĂIEȘTE! CE MESAJ A TRANSMIS ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE

Spitalul a fost ridicat de Kim Jong Il, tatăl actualului conducător al statului nord-coreean. Acesta a decedat din cauza unor probleme cardiace, în anul 1994. Potrivit Daily NK, Hyang San a fost construit special pentru a fi lângă cartierul general al familiei dictatorului.

“Locaţia în care se află spitalul este ideală, pentru că Hyang San este aproape de Pyongyang, iar accesul este restricţionat. În mod particular, este important faptul că în cazul în care Kim Jong Un ar păţi ceva, aceasta ar fi ferit de ochii publici”, relatează Daily NK, potrivit stirileprotv.ro.

CONTROVERSE. Presa din Coreea de Nord publică o scrisoare datată 27 aprilie de la Kim Jong un către președintele Africii de Sud

Zvonurile sunt la ordinea zilei

Există foarte multe zvonuri referitoare la Kim Jong-Un. Unele surse media transmit, tranșant, că a murit, altele scriu că se află pe patul de moarte, în stare vegetativă, neexistând șanse ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească. Cu toate acestea, informația conform căreia liderul Coreei de Nord ar fi încetat din viață nu a fost confirmată de vreun oficial nord-coreean, controversele persistând.

CITEȘTE ȘI: A APĂRUT PRIMA FOTOGRAFIE CU LIDERUL NORD-COREEAN KIM JONG-UN MORT!

Președintele SUA, Donald Trump, a negat rapoartele cu privire la starea de sănătate a liderului de la Phenian, afirmând că acestea au fost incorecte. Însă Donald Trump nu a menționat, în fața reporterilor, dacă a luat sau nu legătura cu oficialii nord-coreeni.