Daiana Anghel, într-un scandal monstruos cu influencerii internaționali! Gafa de neiertat făcută de prietena Christinei Ich și schimbul de replici acide

Publicat: 07/01/2021 | 21:54

Daiana Anghel se află în mijlocul unui scandal monstruos cu influencerii internaționali, după ce ar fi plagiat mai multe postări făcute de aceștia. Prietena Christinei Ich a fost taxată pentru gafa de neiertat, însă, ea neagă toate acuzațiile care i se aduc. 

Daiana Anghel, într-un scandal monstruos cu influencerii internaționali

În timp Christina Ich este intens criticată de Oana Zăvoranu, alături de alți influenceri din România, prietena ei cea mai bună ar fi comis o greșeală impardonabilă… Blonda și-ar fi însușit integral sau parțial diferite postări de-ale unor persoane publice de peste hotare și le-ar fi prezentat drept creație proprie. Urmărită de peste 200.000 de oameni pe contul ei de Instagram, diva a negat că ar fi furat creațiile altora.

The Eco Well, sunt mai mult decât fericită să îți dau referințe de la cursuri până la cărți și tone de articole cu aceeași informație. De asemenea, referințe pe Instagram, toate repetând la nesfârșit aceeași chestie.Sunt fericită pentru că ai găsit o modalitate de a vâna urmăritori, bucură-te, dar a fost calea altora înainte ca tu să ai conținutul pe care doar tu crezi că îl ai. De fapt, eu nu am știut de pagina sau paginile tale până astăzi, dar sunt bucuroasă să contribui cu încă un urmăritor”, a scris blonda pe social media, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Citește și: EXCLUSIV | Oana Zăvoranu câștigă “prima rundă” în instanță cu influencerițele

După cum puteți vedea în colajul de mai jos, James Welsh i-a transmis mai multe mesaje, iar unul dintre acestea sună astfel: “Daiana Anghel, tu ai copiat literalmente această postare! Nu poti să folosești aceleași cuvinte (și să le expui!) și să pretinzi că îți aparțin. Deci, continuă și dă-ne, arată-ne, studiile, referințele care te-au făcut să scrii primul articol care, printr-o coincidenţă, se întâmplă să fie același cu cel care aparține celor de la The Eco Well. Noi vom aștepta, soro.

Daiana Anghel, într-un scandal monstruos cu influencerii internaționali. James Welsh, printre cei care au taxat-o pe diva din România © Instagram / Instagram Stories
Daiana Anghel, într-un scandal monstruos cu influencerii internaționali. James Welsh, printre cei care au taxat-o pe diva din România © Instagram / Instagram Stories

Nu rata: Alex Pițurcă, “mărul discordiei” între Cristina ICH și Monica Hill?! Fosta lui Botezatu: “Mie doar ăștia luați îmi plac”