Daciana Sârbu și Victor Ponta, poză emoționantă cu fetița adoptată lângă bradul de Crăciun. Alături de ei este și fiica biologică: “Noi”

Publicat: 25/12/2020 | 15:50

Daciana Sârbu și Victor Ponta au publicat astăzi o poză emoționantă cu Maria, fetița pe care au adoptat-o, și au transmis mesaje speciale. În imaginea realizată lângă un brad de Crăciun apare și fiica lor biologică, Irina. Și asta pentru că, cel mai probabil, fiul lor a fost cea care a imortalizat momentul. 

Daciana Sârbu și Victor Ponta,  fotografie de album cu fetița adoptată lângă bradul de Crăciun

Maria, fiica adoptată a cunoscutului cuplu, are șase ani și este foarte fericită în noua ei familie. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, ea pare că a legat o prietenie frumoasă cu Daciana Sârbu, mama adoptivă, dar și cu ceilalți membri ai familiei.

În timp ce Victor Ponta a pus la descrierea fotografiei de album: “Sărbători Fericite”, frumoasa lui soție a așternut mai multe gânduri pe contul ei de Instagram “Crăciun fericit și dulce! Merry Christmas! #happy #believe #us (n.r.: #fericită #crede #noi)” – este mesajul scris de Daciana Sârbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana)

Daciana Sârbu, primele declarații după ce s-a aflat că a adoptat o fetiță

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Dacia Sârbu a vorbit prima dată despre noul membru al familiei sale și a subliniat că atât ea, cât și soțul său nu vor vorbi despre acest subiect din viața lor.

“Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi. Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi” sunt mărturisirile făcute de soția fostului premier la începutul acestei luni.