Dacă vezi fotografia, te topești! Cum l-a surprins Valentina Pelinel pe Cristi Borcea

Publicat: 01/03/2020 | 10:09

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au motive să sărbătorească exact în prima zi a primăverii: gemenele lor au împlinit fix un an de viață! Valentina nu a ratat ocazia de a-și anunța fanii, postând pe Instagram o superbă forografie în care ”tăticul” Borcea le ține pe fetițe în brațe.

Maria Indira și Maria Rania sunt micuțele din mâinile lui Cristi Borcea care au strâns sute de aprecieri din partea prietenilor celor doi, Valentina și Cristi. (VEZI AICI: ALEX BODI & BIANCA SUNT (DIN NOU) ÎN PRAG DE DIVORȚ?! DECLARAȚIA CARE APRINDE ”FOCUL”: ”ÎNTREBAȚI-O PE EA, NU PE MINE! EA ESTE VEDETA…”)

“Mărțișoarele noastre implinesc azi 1 anișor”, a scris Valentina Pelinel în dreptul fotografiei. ”La mulți ani, să vă trăiască. Să aveți o primăvară frumoasă!”, ”Să vă trăiască! Mulți ani minunați!”, ”La mulți ani frumoși”, ”Să vă trăiască, să crească mari și sănătoase!”, sunt câteva dintre urările primate. (CITEȘTE ȘI: TOPUL VEDETELOR CARE ȘI-AU SCOS DEJA DIN GARDEROBĂ FUSTIȚELE SCURTE ȘI BLUZIȚELE TRANSPARENTE)

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trei copii, gemenele Maria Indira și Maria Rania, care tocmai ce au împlinit un an, și Milan, în vârstă de trei anișori.