“Da, sunt însărcinată”! Anunțul sfârșitului de an în showbizul din România

Publicat: 31/12/2019 | 10:20

“Da, sunt însărcinată” – este anunțul sfârșitului de an în showbizul din România! Vedeta a mai spus în timpul declarațiilor despre sarcina pe care a ținut-o ascunsă în primele patru luni și jumătate că și-a dorit discreție în acest nou capitol din viața ei și a bărbatului pe care îi iubește. Amândoi sunt foarte fericiți de când au aflat că vor deveni părinți și, în urmă cu câteva zile, ei au avut o surpriză când au mers în cabinetul medicului ginecolog: le-a spus sexul bebelușului!

Citește și: Antonia, criticată de o mamă pe Facebook. Ce i-a reproșat artistei și detaliul remarcat în poza de Crăciun cu Alex Velea și băieții lor

Gina Chirilă a anunțat că este însărcinată, după ce a ținut secretul mai bine de 4 luni

În vârstă de 26 de ani, Gina Chirilă a anunțat că este însărcinată. Vestea din partea ei și a soțului său vine la doar câteva zile după ce în presă și în lumea showbizului s-a vorbit despre sarcina ei pe care și-a dorit să o ascundă cât mai mult timp. Soția lui Bogdan Vlădău a spus că i-a fost puțin greu la început, însă, acum se simte bine și nu s-a îngrășat. Frumoasa blondă este nerăbdătoare să vadă cum va reuși să se descurce și cu noul rol: de viitoare mămică, dar și cel de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, unde concurează pentru titlul de cea mai stilată vedetă.

“Da, sunt însărcinată. Nu îmi ascund burta. Am ales să fiu discretă. Sunt foarte fericită că s-a întâmplat. Nu sunt într-o fază de început. Sunt în 4 luni şi 2 săptămâni. Burtica este foarte mică. Nu m-am îngrăşat, nu mănânc pentru 2. Am avut o sarcină puţin grea la început din cauza stărilor de rău specifice. Totul decurge perfect. Va fi o dublă provocare şi pentru că o să fiu însărcinată, dar merg şi la «Bravo, ai stil! Celebrities»”, a povestit Gina Chirilă pe o rețea de socializare.

În vârstă de 40 de ani, Bogdan Vlădău este și el în culmea fericirii de când a aflat că va deveni tată, mai ales că își dorea de multă vreme să aibă un moștenitor sau o moștenitoare.

“Sunt foarte fericit. Ea nu mănâncă mult… nici nu se vede că este însărcinată. Duce situaţia asta foarte echilibrat”, a mărturisit artistul.

Gina Chirilă a dezvăluit sexul bebeluşului

Potrivit ultimei ecografii, bebelușul pe care Gina Chirilă îl poartă în pântece este fetiță… însă, medicul care se ocupă de ea și bebelușul nenăscut i-a spus că acest lucru nu este sigur 100%.

“Am aflat de curând, însă nu este sigur, poţi avea surprize pe parcurs. Deocamdată ştim că este fetiţă, a mai dezvăluit viitoarea mămică.

Bogdan Vlădău s-a însurat în vara anului 2017

Gina Chirilă a devenit soția lui Bogdan Vlădău pe 7 august 2017, după ce au mers în fața unui ofițer de stare civilă, unde fiecare a spus cel mai hotărât “Da!” din viață. Ei au ales să facă pasul cel mare, în ziua când tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere.

Citește și: Bianca şi Victor Slav, prezenţi la cununia lui Bogdan Vlădău cu Gina Chirilă. Cum s-au îmbrăcat blonda şi prezentatorul TV

Ei și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu pe 31 august 2018, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din București. U sobor format din 3 preoți a oficiat sluji la nunta lui Bogdan Vlădău cu Gina Chirilă. Slujba religioasă a fost urmată de o petrecere la un restaurant de lux din zona Floreasca. În ziua cea mare, mirilor le-au fost alături părinții, rude, numeroase vedete, artiști, oameni de televiziune și colegi de showbiz ai mirelui, dar și manechine de top, colegele și prietenele miresei.