Da, e pe bune! Unde dorm concurenții de la Asia Express, atunci când camerele de filmat se închid

Publicat: 14/04/2020 | 11:34

Despre Asia Express au existat, de-a lungul timpului, numeroase speculații. Plecați de acasă în aventura vieții lor, concurenții au ridicat de foarte multe ori semne de întrebare cu privire la mesele pe care le iau în cadrul reality show-ului, dar și în privința locurilor în care dorm. 

Asia Express este unul dintre cele mai dure reality show-uri de la noi, în cadrul căruia concurenții își testează limitele până la extreme.

De-a lungul timpului au apărut numeroase speculații cu privire la locurile în care dorm concurenții, telespectatorii s-au întrebat dacă nu cumva totul este făcut de dragul audienței, iar după ce se închid camerele, concurenții se bucură de un loc plăcut și comod în care se pot odihni.

CITEȘTE ȘI – LUPTA DIN ASIA EXPRESS CONTINUĂ! CE SURPRIZE ADUC URMĂTOARELE EPISOADE ALE EMISIUNII

Cu toate acestea, realitatea este alta. Chiar dacă se închid camerele, concurenții sunt nevoiți să înnopteze în locurile pe care le găsesc, chiar dacă acest lucru înseamnă că de cele mai multe ori își petrec noaptea în cele mai incomode, murdare sau grele locuri. Aflate la mii de kilometri de casă, fără ca mâncarea și cazarea să le fie asigurate, vedetele trebuie să se descurce cu doar un euro pe zi în cele mai exotice ţări din Asia.

NU RATA – PROBLEME MARI PENTRU SPEAK, DUPĂ ÎNCHEIEREA FILMĂRILOR DE LA ASIA EXPRESS: „A AVUT NEVOIE DE TERAPIE”

Toate astea în timp ce trebuie să treacă cu bine peste probele din concurs care nu sunt deloc ușoare. Și… la semnalul Ginei Pistol, echipele trebuie să își găsească un loc în care să doarmă – este unul dintre cele mai grele momente din timpul îndrăgitului concurs. Deci, potrivit unor surse, chiar și atunci când camerele de filmat sunt oprite se aplică același regulament.

În acest sezon, chiar Alex Velea a fost cel care a mărturisit că tot ce se întâmplă la Asia Express este adevărat și nu există lucruri făcute doar de dragul audienței.

“Să nu se gândească nimeni de acasă că nu am făcut tot din ceea ce puteam face, sau că nu suntem motivați, sau implicați. Ne-am dorit mereu să ajungem primii și să o facem într-un mod frumos”, a spus Alex Velea.