Cuza, prima reacție după ce Ramona Olaru a anunțat despărțirea: „Îmi cer scuze, dar…”

Publicat: 24/03/2020 | 17:48

După ce Ramona Olaru a recunoscut că ea și Cuza nu mai formează un cuplu, artistul de la Noaptea Târziu a avut și el o primă reacție. 

La nici 2 luni de când s-au logodit, Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și iubitul ei, Cuza de la Noaptea Târziu și-au spus „adio”. Vestea a fost dată chiar de către blondină, pe contul ei de Instagram. Aceasta a mărturisit că ea și Cuza nu mai formează un cuplu, după ce un internaut a întrebat-o de ce nu mai apare artistul, în clipurile sale video.

Așa cum era de așteptat, și Cuza a fost asaltat de fani pe Instagram și i s-au pus numeroase întrebări, însă artistul nu a răspuns la niciuna.

Cu toate acestea, pe instastory, Cuza le arată tuturor că nu este deloc afectat de despărțirea de Ramona Olaru și le mărturisește fanilor că se află în ziua a 14-a de carantină și chiar face haz de necaz, cu același simț al umorului pe cafre toată lumea știe că îl are.

Astfel, Cuza s-a filmat afară, cu ochelarii de soare la ochi și cu masca de protecție pe față, în timp ce se bucură că…ăl ține plinul la mașină mult mai mult, în contextul epidemiei de coronavirus!

„Îmi cer scuze, dar sunt în ziua 14 de carantină. De când cu autoizolarea, mă ține plinul la mașină și o lună jumate” a spus Cuza, cu zâmbetul pe buze, pe contul său de Instagram. Până în acest moment, motivul despărțirii dintre cei doi este necunoscut.