Cuvinte dure cu subînțeles spuse de fosta soție a lui Răzvan Simion despre Lidia Buble: ”Rânjetul strâmb al măștii nu o să…”

Publicat: 08/06/2020 | 20:38

Nici după cinci ani de la divorț, Diana Simion nu a uitat de femeia care i-a ”spart” casa. Fosta soție a lui Răzvan Simion a scris cuvinte dure, adresate cu subtilitate către Lidia Buble.

După separarea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble, toată lumea s-a gândit la Diana Simion, fosta soție a matinalului, care, în ultimii cinci ani, după divorțul de prezentatorul TV, a preferat discreția și întotdeauna s-a abținut să vorbească urât despre cântăreața Lidia Buble.

CITEȘTE ȘI: Viața la Survivor România, un calvar? Elena Ionescu, câștigătoarea concursului, a făcut mărturisiri șocante: ”Miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără”

”Prefer să nu vorbesc despre acest lucru. Vreau să mă gândesc la viitorul familiei mele, de aici, de la Timișoara, a spus Diana de fiecare dată.

Totuși, în urmă cu câteva luni, Diana a arătat că nu a uitat deloc de femeia care se presupune că l-a îndemnat pe Răzvan Simion să arunce la gunoi 15 ani de relație cu mama celor doi copii ai săi.

CITEȘTE ȘI: Antonia a recunoscut! Cum se înțelege cântăreața cu mama lui Alex Velea, de fapt: „Este o…”

După ce Răzvan Simion a spus despre relația lor într-o emisiune că „dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…) Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, ea și-a spus punctul de vedere răspicat: „El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni…”, a comentat Diana pentru WOWbiz.ro la vremea respectivă.

CITEȘTE ȘI: Legătura amoroasă dintre Ella de la Puterea Dragostei și fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Jador a confirmat zonurile despre fosta lui iubită și Alex Bodi

În plus, atunci, fosta soția a lui Răzvan Simion a vorbit și despre Lidia Buble! ”Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a declarat Diana Simion în presă, făcând referire la faptul că, în spatele reflectoarelor, cântăreața este diferită, întrucât deși a marșat pe faptul că nu a intervenit în mariaj, situația și faptele au spus altceva.